Na klopoty ginekologiczne najlepsza dr Tomczyk-Małyjasiak (1) Fachowość , profesjonalizm , zyczliwość i wieczna gotowość do udzielania... M.K profesjonalizm i kultura osobista (1) Zmieniłam miasto na stolicę,ale pozostałam nadal pacjentką Pani dr,bo jest... Bożena Bezapelacyjnie najlepszy lekarz ginekolog z jakim mialam do czynienia!! (1) Jesli szukacie najlepszego ginekologa w Trojmiescie to musicie trafic do Pani... Coco
Ewelina - opinia (2) Pani doktor prowadziła moją ciążę, wszystkie badania miałam zrobione w... Ewelina BARDZO FAJNA P.DOKTOR (1) chodze do tej Pani doktor juz kilka miesięcy-prowadzi moją ciażę i jestem... turkus Wielki Pozytyw (1) Serdecznie Polecam, Pani Dr bardzo delikatna, miła, spokojna, sympatyczna.... Kasia gorąco polecam (1) Potrzebowałam pilnie badania w związku z wizytą u innego lekarza, Pani Doktor... doris ODPOWIEDNIA OSOBA NA ODPOWIEDNIM STANOWISKU (1) Jestem pacjentką Pani Doktor od ponad 8 -iu lat. Zaczęłam chodzic do Pani... Viola C. Karolina - opinia (2) dzieki pani doktor wylądowałam w AM w Gdańsku , córka również. choruję na HCV... Karolina Świetny lekarz (1) Pojawilam się u pani dr nie mogąc zajść w ciąże. Po pierwszej wizycie i po... Lenkawejherowo szczerze polecam (1) Jestem pacjentką Pani Doktor od początku ciąży i jestem bardzo zadowolona z... Asia polecam (1) Miałam problem wymagający natychmiastowej interwencji, Pani doktor odebrała... karolina polecam (1) bardzo miła pani doktor, bardzo dobry sprzet, dobry fachowiec,zauwazyla na... agnieszka