Marianna - ocena (1) Miło i pfofesjonalnie Marianna Marianna - ocena (1) Miło i pfofesjonalnie Marianna Bea - ocena (1) Super profesjonalistka Bea
Ina1978 - ocena (1) Super lekarz z dużą wiedzą i empatia Ina1978 Maria - ocena (1) Leczę się u Pani Doktor od lat. Usg wykononane i omówione bardzo... Maria Dorota - ocena (1) Najlepsza! Świetne podejście do pacjentki. Dorota Grażyna - ocena (1) U Pani doktor robię badania kontrolne co roku od 14 lat. Tak długi staż... Grażyna Prowadziła moją ciążę (1) Ogólnie dobry lekarz, choć bardzo nastawiony na zyski. Dobrze poprowadziła mi... Anna Julita Mazurek Burgess - opinia (1) Bardzo mila, fachowa i pomocna lekarka. Przemila osoba. Julita Mazurek Burgess Polecam, polecam i jeszcze raz polecam (1) Z czystym sumieniem mogę polecić każdej kobiecie tą właśnie panią dokror. Po... Lenkawejherowo Cudowny lekarz! (1) Moja opinia jest podyktowana wieloma względami, ale głównie jednym. Dzisiaj... Kinga super polecam:) (1) Jestem zachwycona Pania Doktor, mila.ciepła uprzejma a do tego naprawde ma... Laura Bardzo dobra Pani Doktor. (1) W końcu znalazłam lekarza, do którego mogę chodzić z przyjemnością i bez... zadowolona Maria - opinia (4) Jestem wierną pacjentką Pani doktor i na pewno jej nie zmienię. Bardzo miła i... Maria Najlepszy ginekolog na świecie (1) Z pełną odpowiedzialnością stwierdzam, że Dr. Mayłyjasiak to najlepszy... Zuzanna Rewelacyjna, cudowna kobieta (1) Jestem zachwycona, w kwietniu udałam się na wizytę - pierwszą u tej P.... Z.B. Pozytyw (1) Bardzo polecam panią dr. choć nie jestem jej pacientką przyjęła mnie bardzo... Aneta Polecam!!!!!! (1) Polecam wizyty u pani doktor. Jestem bardzo zadowolona z tego jak wygląda u... neogobius Bardzo dobry lekarz (1) Szybko, miło, konkretnie i niedrogo fledgling mom polecam dr:) (1) chodze juz od ok roku do Pani dr i jestem zadowolona, mialam problemy z... :)