Ginekolog-NFZ-Gdynia

Temat dostępny też na forum: Rodzina i dziecko Karwiny
Witam,

Wiem, że podobne wątki się już pojawiały, ale na żadnym z nich nie znalazłam wyczerpujących informacji:(

Poszukuję kompetentnego ginekologa do poprowadzenia ciąży z Gdyni, który przyjmuje w ramach NFZ.

Proszę także o informację, jaki jest średni czas oczekiwania na wizytę.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Ginekolog-NFZ-Gdynia

Ja chodze do doktora Onichimowskiego ktory przyjmuje w przychodni na Unruga. Bardzo mily i wyluzowany lekarza. Przyjmuje we wt, sr i czw tego dnia co sie umowisz to od razu idziesz na wizyte.
Pozdrawiam
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 4

chodziłam i polecam dr Lilianę Skarbek-Żurek. przychodnia "wzgórze Św. Maxymiliana" na ul Legionów. okres oczekiwania na pierwszą wizyte ok miesiąca. tel.586993563
byłam w pełni zadowolona. serio.
przy drugiej ciąży, jeśli będzie, też do pani dr pójdę.

podłączam się do pytania, czy możecie jeszcze kogoś polecić, najlepiej, żeby lekarz bez problemu dawał zwolnienie
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

a to nie znam takiego

polecam j.w. bo jest świetna

Właśnie tez pilnie szukam dobrego ginekologa,ale takiego,który poradzi sobie z ciążą zagrożoną,i do którego mozna się szybko dostac.Najlepiej lekarza,który miał do czynienia z niepłodnością i obumieraniem płodu.
Potrzebuje super lekarza i w dodatku człowieka!!!

Dr Stanisław Murawski Przychodnia Żwirki i Wigury. Przyjmuje we wtorki i czwartki. I nie ma żadnego problemu z L4.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Adam Żółtowski- przyjmuje na WSPL ul.Grudzińskiego 4 w poniedziałki.
Prowadził moja 3 ciaże po wczesniejszym poronieniu.
Ze zolnieniem tez nie było problemu. Trzecia ciążę tez mi uratował przed strata w 10 tygodniu. Naprawde godny polecenia lekarz.!!

Dr Żółtowski od początku 2012 r nie przyjmuje już w WSPL.

mam taką babeczke,ale nie nfz. bylam u niej tylko na usg 4d w siodmym miesiacu ciazy + jedna wizyta jeszcze za miesiac bo cos bylo nie tak....pozniej juz rodzilam,wiec sie nie spotkałysmy.
prosze poczytaj:
http://www.znanylekarz.pl/malgorzata-tomczyk-malyjasiak/ginekolog/gdynia

kamilagdynia, wlasnie wybieram sie do tej pani dr na polowkowe USG mozesz podac mi koszt takiej wizyty i czy faktycznie ma taki dobry sprzet?

sprzet super. kosztu nie pamietam...
napisze na priv

W przychodni na Karwinach przyjmuje dr Liro. Świetny lekarz, serdecznie polecam. Przyjmuje zarówno w przychodni, jak i w gabinecie prywatnym na Fikakowie.

A, i pracuje rownież na Klinicznej.

i jak było? nie napisałaś jak po wizycie:)

Polecam dr Magdę Młodzianowską lub dr Zbigniewa Tukalskiego. Oboje przyjmują w gdyńskiej przychodni Starmedica (ul. 10 Lutego). Byłam u nich i z czystym sumieniem mogę polecić. W przychodni mają też świetny, nowoczesny sprzęt (również do USG 3D i 4D). No i przyjmują w ramach NFZ. Polecam.

Inne tematy z forum

Naprawa zabawek (13 odpowiedzi)

Czy może któraś z mam wie czy jest gdzieś zakład naprawiający zabawki na baterie? Z góry dziękuję...

krem nawilżający do twarzy (44 odpowiedzi)

Jaki krem jest dobry bo nie wiem jaki kupić używałam garniera ale mi nie służy i teraz mam taka...

Zadania do gry dla dzieci (17 odpowiedzi)

Szukam pomysłów na zadania do gry dla dzieci w wieku przedszkolnym. Np. udawaj kota, zrób...