Robert Nitkowski

Ginekolodzy USG ginekologiczne

Gdańsk, Bolesława Krzywoustego 22/1

POLECAM (4) Miły, kompetentny, profesjonalny, godny zaufania. Zawsze służyl pomocą i radą... Magda dr Nitkowski pytanie (4) proszę podać szpital w którym pracuje dr Nitkowski dziękuję mamuśka Polecam (1) Gorąco polecam Dr Roberta Nitkowskiego, to sympatyczny człowiek, wytłumaczy... Marta
Najlepszy ginekolog jakiego znam !!!!! (1) Do doktora Nitkowskiego trafiłam z polecenia planując ciążę i już po jakimś... Hanna Kamińska Lekarz na TAK (1) Do doktora trafiłam czytając opinie na trójmiasto.pl - szybko po zrobieniu... Ela S. Agnieszka W. Polecam wszystkim!!!!!! (1) Do doktora Nitkowskiego trafiłam przypadkiem czytając opinie na forum o... Agnieszka W Izabela.S - opinia (1) Lekarz-ginekolog z prawdziwego zdarzenia.Prowadził moją ciążę,był przy... Izabela.S Super lekarz! (1) Niedawno zostałam szczęśliwą mama. Dzięki dr Nitkowskiemu moja pierwsza ciąża... Monika A. Lekarz godny polecenia!!!!! (1) Dr Nitkowski prowadził moją ciążę. Miałam mnóstwo pytań i wątpliwości, które... Anna Specjalista, którego bardzo polecam !!! (1) Do dr Nitkowskiego trafiłam z pierwszą wizytą, gdy zaszłam w ciążę. Lepiej... Patrycja S. Same pozytywy (1) O Panu Nitkowskim można napisać same pozytywy. Dzięki niemu bardzo dobrze... Z pozdrowieniami: Kasia Hirsz:) Super lekarz :):) (1) Pan R.Nitkowski to miły, sympatyczny, kompetentny, profesjonalny lekarz,... Aleksandra Sympatycznie, rzeczowo, bezstresowo - polecam :) (1) trafiłam do tego lekarza przez znajomą. jestem zadowolona. komplet badań na... Agnieszka POLECAM (1) W pierwszej połowie ciąży byłam zmuszona zmienić lekarza prowadzącego.... Justyna H. Lekarz jakich mało (1) Dr Nitkowski prowadził moje dwie ciąże od początku do końca w miłej i... Anna Nlikowska Bardzo dobry lekarz (1) Pan Robert prowadzil mi ciaze i moja zdrowa coreczka ma 10 w skali apgar :)... Aleksandra K Szczerze polecam (1) Dr Nitkowski prowadził moją ciążę od początku. Szczerze polecam- wyjaśnia... Justyna dr Nitkowski (1) Miły, sympatyczny, taki powinien być każdy lekarz. Polecam! Zosia Polecam!!! (2) Lekarz godny zaufania oraz doświadczony. Do każdego problemu podchodzi... Pacjentka POLECAM!!!!!!! (1) Bardzo miły, profesjonalne podejście. Trafiłam na doktora w szpitalu... Magda N.