Robert Nitkowski

Ginekolodzy USG ginekologiczne

Gdańsk, Bolesława Krzywoustego 22/1

Prowadzenie ciąży (1) Z całego serca polecam dr Nitkowskiego dzięki któremu mój synek cały i zdrowy... Marta mama Szymka Lekarz z powołania,oby takich więcej (1) Jestem pacjentką dr Nitkowskiego od kilku lat. Połowę tego czasu byłam... pacjentka Wspaniały lekarz (1) Do Doktora Nitkowskiego trafiłam przypadkowo i był to jeden z najlepszych... Kasia
Lekarz godny zaufania, świetny specjalista i dobry człowiek (1) Pan Doktor Nitkowski to prawdziwie lekarz z powołania, jest świetnym... Marta SUPER LEKARZ (1) Dr Robert Nitkowski to lekarz godny polecenia, świetny specjalista ale tez... M.K. Super lekarz (1) Dr Robert Nitkowski to lekarz godny polecenia. Świetny specjalista ale tez... M.K. Lekarz godny polecenia (1) Ciąża była dla mnie bardzo stresująca,wynikało to z doświadczeń jakie miałam... Iwona naprawdę polecam! (1) Byłam u doktora Nitkowskiego na wizycie w Naprocentrum we Wrzeszczu i jestem... msz Lekarz z "sumieniem" (4) Pan doktor, jak sam informuje na stronie www (chwała mu choć za informację),... babka baaardzo polecam! (2) denerwowałam się niezmiernie przed wizytą, dr jest tak miły i wyrozumiały, że... N. 100% profesjonalizmu (1) Witam, urodziłam syna w Listopadzie 2014 przez cesarskie cięcie i przyznam że... Kinga najlepszy lekarz! (1) Jeszcze jakis czas temu zarzekalam sie ze nigdy w zyciu nie pojde do lekarza... ania Najlepszy wybór! (1) Rewelacyjny lekarz, godny zaufania. Prowadził moją trzecią ciążę. Żałuję, że... Dorcia POLECAM! (1) Pan Doktor bardzo sumienny, dokładny, a przy tym delikatny. Prowadzenie... Natalia Polecam ! wszystkim kobietką ktore szukaja lekarza do prowadzenia ciązy. (1) Prawdziwy Lekarz z powołania,pełna kultura,cudowne nastawienie do pacjenta,... Magdalena Długosz Serdecznie POLECAM!! (1) Chodziłam do wielu ginekologow,ale dr.Nitkowski jest zdecydowanie "numerem... Dominika dobry ginekolog (1) Polecam, badro dobry lekarz. adrianna Bardzo dobry lekarz (1) Bardzo dobry ginekolog, profesjonalny, słowny, delikatny, zawsze miły,... E.M. Polecam (1) Doktor jest delikatny,wyrozumiały,potrafi podnieść na duchu i powiedzieć... Kamila Rewelacyjny lekarz - w 100% godny polecenia (1) Lekarz z całą pewnością godny polecenia. W naszych staraniach o dziecko... J.M.