Monika - ocena (1) Mogę z czystym sumieniem polecić dr Grzybowskiego. Jestem jego pacjentką od... Monika Katarzyna Cieślińska - ocena (1) Bardzo dobry diagnosta USG. Lekarz z ogromną wiedzą i cierpliwością. Jedyny... Katarzyna Cieślińska Kamila - ocena (1) Pan Doktor prowadził moją ciąże. Niezwykle dokładny, sumienny i cierpliwy.... Kamila
Izabelasgc@gmail.com - ocena (1) Najlepszy ginekolog , wnikliwy dokładny. Wizyty u Pana Doktora trwają długo... Izabelasgc@gmail.com Kamila - ocena (1) Polecam dr Grzybowskiego, piszę jako wieloletnia pacjentka. Doktor jest... Kamila Magda - ocena (1) Świetny lekarz. Bardzo dokładny. Magda Pacjentka - ocena (1) Bardzo fajny i wnikliwy lekarz. Atmosfera zawsze miła, spokojna i... Pacjentka Aga - ocena (1) Bardzo dobry lekarz, delikatny.Odpowie na wszystkie pytania, dokładnie... Aga Wierna pacjentka - ocena (1) Najlepszy lekarz, dokładny, profesjonalny, dba o pacjenta, ma świetny sprzęt... Wierna pacjentka Anna - ocena (1) Bardzo wnikliwy, staranny w badaniu, sympatyczny, dokładnie tłumaczy, bardzo... Anna Justyna - ocena (1) Pan doktor prowadził moją pierwszą ciążę. Trafiłam do niego z polecenia i nie... Justyna Zuzanna - opinia (1) Dr. Grzybowski to bardzo dobry doktor delikatny i bada pod każdym możliwym... Zuzanna Katarinadepolonia - opinia (1) Bardzo polecam badanie usg prenatalne. Ja byłam na połówkowym. Badanie... Katarinadepolonia Alicja Kiełkucka - opinia (1) Polecam Pana Doktora z całego serca. Jestem pacjentką od 20 lat - lekarz... Alicja Kiełkucka Kamila - opinia (1) Serdecznie polecam wizyty u Pana Doktora. Na każdej wizycie poświęca... Kamila Justyna - opinia (1) Bardzo polecam. Jestem długoletnią pacjentką doktora Grzybowskiego i nigdy... Justyna Ewa - opinia (1) Jestem pacjentką Pana Doktora kilkanaście lat. Pragnę polecić Doktora... Ewa Anna Litwin - opinia (1) Jestem pacjentką Pana Doktora Grzybowskiego od 10 lat. Prowadził moje dwie... Anna Litwin Małgorzata - opinia (1) Profesjonalista!!! Lekarz z prawdziwego zdarzenia, dzięki któremu udało... Małgorzata Zuzanna Rafalska - opinia (1) Dr Grzybowski jest bardzo profesjonalną i ciepłą osobą. Wywiad przed badaniem... Zuzanna Rafalska