Ginekolog Włodzimierz Salwach-Przychodnia Gd-Jasień

Potrzebuje opini o lekarzu Włodzimierzu Salwachu.Kiedyś do niego chodziłam teraz też zaczynam bo jestem w ciąży.Miedzy czasie słyszałam kila opini wiec sama nie wiem czy nie zminić lekarza.A Wy Kobiety jakie macie o nim opinie?Dziękuje :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Ginekolog Włodzimierz Salwach-Przychodnia Gd-Jasień

Ja chodze i nie narzekam.
Prowadził moją drugą ciążę.
Wiem że opinie ma skrajnie różne, sama miałam wątpliwości
Zaletą jest usg w gabinecie, krótkie terminy oczekiwania na wizyty.
Sam doktor sprawia wrażenie oschłego, ale po kilku wizytach zmieniłam o Nim zdanie.
Podsumowując- jestem zadowolona:)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Dziekuje :) Właśnie 3lata temu tez chodziłam do niego z ciążą i bylo wszystko ok, ale ostatnio przeszłam jedno poronienie i teraz znowu jestem w ciąży i chodze do niego a słyszałam że jest dobry jak z ciążą sie nic złego nie dzieje...także jestem w kropce i sie boje...

W zasadzie z moją ciążą nic złego sie nie działo, poza dwudniowym plamieniem na poczętku i wypadku samochodowym w 5-tym miesiącu (niegroźny- dziecku nic się nie stało). Ale też takie opinie słyszałam...
Wrzuć może taki wątek na "kobiete i dziecko bez ogłoszeń".
Dr Salwach przyjmuje też w kilku innych przychodniach (stogi, ul Kartuska). Może ktoś jeszcze wyrazi opinie.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

i jeszcze wrzuć na wyszukiwarkę forumową nazwisko doktora, bo w kilku wątkach był już wspomniany

ok dziekuje :)

Inne tematy z forum

Oliwkowa Park (24 odpowiedzi)

Oliwkowa Park znajduje się w części Gdańska, która w ostatnich latach niezwykle się rozwinęła....

Nowa Pólnica (3 odpowiedzi)

Budynek powstaje w części dzielnicy Jasień, gdzie pod ręką jest rozwinięta infrastruktura, której...

Jasieńskie Domy (6 odpowiedzi)

Osiedle domów znajduje się w jednym z najszybciej rozwijających się pod względem zabudowy...