Ginekolog do prowadzenia ciąży - najlepszy !!!

Temat dostępny też na forum: Rodzina i dziecko bez ogłoszeń
witam,
mam już dość wertowania opinii o lekarzach w necie-proszę was dziewczyny o pomoc,
szukam lekarza który przyjmuje na nfz albo prywatnie (albo obydwa na raz)

przeczytałam tyle opinii że mam już mętlik w głowie- ale wiem, że na pewno nie będę dalej chodzić do mojej gin- nie chcę się rozpisywać w szczegółach!

proszę o opinie do jakich chodzicie lekarzy- albo kogo polecacie - gdzie przyjmuje i ile płacicie za badania i wizytę

muszę w przyszłym tyg udać się do lekarza-jestem na zwolnieniu bo mam kołatania serca przy mojej niedoczynności tarczycy i ogólnie czuję się źle.

proszę polećcie kogoś
interesują mnie aktualne informacje ;-)

pozdr
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Ginekolog do prowadzenia ciąży - najlepszy !!!

Dr. Boćkowski wizyta 200zł wraz z usg ale czas oczekiwania spory ale jak się już chodzi regularnie to problemu z tym nie ma :) Lekarz jest ze szpitala na Klinicznej. Przyjmuje tylko prywatnie. Szczerze Ci go polecam :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

polecam dr Szafran Michał, wizyta 120 zł, przy każdej wizycie usg, nie robi problemu ze zwolnieniem (mi dał od 7 tyg.) przyjmuje na Oruni Górnej koło Lidla, pracuje w Wojewódzkim.
popieram tę opinię 11 nie zgadzam się z tą opinią 2

Zdecydowanie się przyłączam do tej opinii. Lekarz konkretny i zdecydowany.Polecam
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 0

Acha dr przyjmuje w Gdyni na Wrocławskiej
http://www.klif-med.pl/

Dr Małgorzata Świątkowska Freund - kompetentna, miła, delikatna. Miałam guzy na jajnikach i operację w 5 mc ciąży, a mimo to córka urodziła się zdrowa i w terminie. Jest zastępcą ordynatora na Klinicznej, przynajmniej wtedy była :)
Jeśli chcesz, to zerknij tu:
http://www.malgorzataswiatkowska-freund.ginweb.pl/index.htm

Pozdrawiam.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

również polecam doktora Szafrana,spotkałam się z nim w szpitalu wojewódzkim,naprawdę super lekarz
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 1

dr Kowalewska Włas - przyjmuje we wrzeszczu, wizyta ze wszystkim 150, ma super sprzęt. Ja miałam ciążę z różnymi komplikacjami i chyba tylko dzięki tej Pani dr nie straciłam tej ciąży. Miałam między innymi niedoczynność tarczycy, której dr bardzo skrupulatnie pilnowała. Ze zwolnieniami z tego co wiem też bez problemu.

Adres gabinetu: http://www.akw.gda.pl

polecam dr Szafrana odbierał mi poród w szpitalu Wojewódzkim 2,5 roku temu.
miły i konkretny lekarz, zna się bardzo dobrze na swojej pracy :)
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 1

ja też podpisuję pod Szafranem, prowadził moją ciążę od samego początku...mogłam na niego zawsze liczyć i czułam się przy Nim bezpieczna a to jak dla Mnie było bardzo ważne...
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 1

z wymienionych nazwisk o niektórych nie słyszałam nic, o innych mieszane uczucia...jedynie co do Boćkowskiego nie mam wątpliwości

kiedyś chodziłam do Poradni "K" na Zaspie do Dr Pęksy- super babka polecam

dr Wajlonis, lekarz szpitala w Wejherowie, miły, delikatny i bardzo konkretny. Szczerze polecam :)
Wizyty w prywatnej przychodni w szpitalu w Wejherowie - prywatnie i na NFZ. 100zł z USG

ja chodziłam do Boćkowskiego ale drugi raz nie pójdę, polecam dr Adamskiego z Klinicznej

NIE ODBIERAŁ A BYŁ PRZY PORODZIE !!! PISZ PRAWDĘ !!!

NIE ODBIERAŁ A BYŁ PRZY PORODZIE !!!

A ja Ci polecam najcudowniejszego lekarza pod słońcem - dr Andrzej Płoszyński - ordynator w Redłowie, przyjmuje prywatnie we środy w szkole pielęgniarek koło Klinicznej (koszt 100 zł) oraz w jakimś prywatnym "Medzie" - chyba PolMedzie.
Dzięki niemu mam dziecko. Ale zanim zaszłam w ciążę - leczył mnie z masy przypadłości, zostawał po swoich dyżurach by mnie przyjąć w szpitalu. Zawsze mogłam do niego zadzownić, by skonsultować jakiś wynik. W czasie ciąży, gdy krwawiłam i pod sam koniec, gdy dziecko było owinięte pępowiną - codziennie KTG i badania w szpitalu bez jakichkolwiek problemów.
Urodziłam przez CC. On przeprowadzał operację. Tak mnie "rozkroił", że potem nic ale to nic nie bolało, a ja mam bardzo niski próg bólu. Dziewczyny, które ze mną leżały na poporodówce (krojone rpzez innego lekarza) wyły z bólu i brały leki przeciwbólowe - a ja ZERO! Położna na wizycie domowej stwierdziła tylko: To nic dziwnego, że nie bolało, bo kroiły najlepsze ręce w Trójmieście... i to jest rekomendacja, pod którą podpisuję się rękoma i nogami.
I jeszcze jedno - to jest lekarz z powołania a nie biznesmen. Koszt wizyty akecptowalny, a dodatkowo - zawsze dostęp do niego w szpitalu + konsultacje telefoniczne...
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 4

polecam dr Hanna Olszewska, ma gabinet we wrzeszczu, wizyta z usg 120 pln, przy dokładnym usg połówkowym 150 pln, prowadziła moja pierwszą ciążę, a teraz drugą, http://www.pro-femina.com
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 3

Ja również chodzę do dr Kowalewskiej Włas. Jestem bardzo zadowolona.
Jedyny minus chodzenia do prywatnego lekarza jest taki, ze za wszystkie badania trzeba płacić ze swojej kieszeni.

No ja mam abonament medyczny, więc zawsze idę do niej, ona mi zapisuje co mam zbadać, a potem jeszcze raz po skierowanie zeby w ramach abonamentu. Ale jestem z niej tak zadowolona że w sumie to nie jest dla mnie problem i na pewno jej nie zostawię.:)

Małe sprostowanie. U Wajlonisa wizyta 120 zł. Ale szczerze polecam.

ja tez jestem na etapie szukania dobrego ginekologa,gdyż planuje dzidziusia:) u dr Szafrana byłam kilka razy, z polecania mojej siostry prowadził jej ciąże-była zadowolona, ale...to było kilka lat temu i chyba troszkę mu się zmieniło:( niestety ja nie zostałam tak miło potraktowana.....dla mnie jest aroganckim panem zbijającym kasę:( zrezygnowałam z jego usług. na forum po opiniach, można zauważyć,że kiedyś był dobrym ginekologiem, miłym, ale chyba już mu się znudziło. dla swoich stałych pacjentek pewnie się nadal stara, gorzej z nowymi:(
szukałam więc innego dr i po opiniach trafiłam do dr Nitkowskiego. Byłam raz( chodziło o nadżerkę), za miesiąc następna wizyta. było ok. wszystko wytłumaczył spokojnie i nie spieszył się, wiedząc,że za drzwiami czeka następna pacjentka ( niestety tak robi dr Szafran).
Każdy ma prawo do swojej opinii. moja jest taka:)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 10

polecam dr.WOJCIECH GRZYBOWSKI.przyjmuje na rogalinskiej.wizyta kosztuje od 150 do 300pracuje w szpitalu na klinicznej

ja na Zaspie chodzilam na NFZ do doktora Grazawskiego.USG na miejsci i ze zwolnieniem nie mialam problemu a bylam od 3 miesiaca do konca.

A ja z całym sercem polecam dr Januszewską, przyjmuje i na NFZ i prywatnie, w Gdańsku... jedyny minus to to, ze chyba nie pracuje w zadnym szpitalu...

Dr Robert Nitkowski, pracuje w Wojewódzkim, przyjmuje prywatnie dwa razy w tygodniu na Przymorzu.
Wielu lekarzy "przerobiłam" dłuuugo starając się o ciążę - tego polecam z czystym sumieniem, uważny, kompetentny, rzeczowy i co np. dla mnie bardzo istotne, można się z nim łatwo skontaktować (telefon, sms).

joginka a powiedz proszę czy pan doktor na wizytach prywatnych daje skierowanie na badania czy trzeba prywatnie wszystko robić? pozdrawiam :)

Ja bym znalazła więcej tych minusów-niestety;( chodzę do Dr Januszewskiej od ponad 5 lat i była dla mnie najlepszym lekarzem jakiego mogłam znaleźć! A problemy zdrowotne miałam niemałe. Wyprowaziła mnie z tego i obecnie udało mi się utrzymać wymarzoną ciążę ale Pani dr trochę się pozmieniało. Dopiero od miesiąca nie czeka się na wizytę w poczekalni po 2-3 godziny ( ja tyle czekałam przy każdej wizycie, a miałam je co 2 tygodnie) - tu akurat na plus. Usg chodzę robić prywatnie bo w przeciągu 3 miesięcy ani razu nie sprawdziła jak rozwija się dziecko - słucha tylko przez 10 sek czy serduszko bije... Zdjęcie z usg dostaje się tylko 2 i to z pierwszych wizyt czyli jak jest jeszcze taka mała fasolka... Jak się zorientuje , że ma opóźnienie na ok 7 pacjentek to wizyta kobiety ciężarnej przebiega ekspresowo! A opóźnienia biorą się z tego, że Pani dr spóźnia się do pracy ale jak juz pisałam wyżej od jakiegoś miesiąca się to zmieniło. A najbardziej nieodpowiada mi to że jak coś się dzieje i potrzebna jest pilna konsultacja to nie ma szans na szybką wizytę trzeba jechać na IP albo do innego lekarza. Forma konsultacji telefonicznej też nie jest przez dr Januszewską preferowana czy chodzi się do niej na NFZ czy prywatnie... Dziękuję, dobranoc

podpisuję się pod gr Grzybowskim, świetny specjalista!!! jedyny minus - słaby kontakt poza wizytami (ale zależy kto czego oczekuje)

Mogę także polecić dr Adamskiego, przyjmuje na NFZ na Ujeścisku, a prywatnie w Falcku. Pracuje też na klinicznej

Moim zdaniem nie ma najlepszego lekarza. O kazdym sa zle i dobre opienie. Ja np polecam dr Bierzynskiego. Chodze do niego juz kilka lat. Jednakze i o nim naczytalam sie wielu niepochlebnych opinii. Wydaje mi sie, ze w duzej mierze zalezy czego konkretnie oczekujesz od lekarza prowadzacego ciaze.

Moją ciążę prowadził Doering, chociaż wiem, że są o nim różne opinie, ja byłam zadowolona
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 3

podbijam

Mnie dr Szafran "ciął" październiku w szpitalu wojewódzkim

up...

jakoś tak najbardziej to chyba jestem za tym szafranem ,
ale jeszcze czekam na inne propozycje ;-)

Polecam dr Bogdana Koprowskiego, przyjmuje w przychodni i prywatnie w Gdyni, ma też dyżury na Zaspie. Prowadził moje dwie ciąże i nigdy się nie zawiodłam. Ostatnio słyszałam, że w szpitalu ma opinię najlepszego diagnosty.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

beti...to ja Ci szczerze odradzam tego dr Szafrana....
na wizycie kontrolnej ( przed zajściem w ciążę), okazało się, że mam nadżerkę:( dr Szafran pow.że trzeba ją usunąć tzw.krioterapią(czyli zamrażaniem). wykonał cytologię i kazał się umówić na wizytę (kosz.1wiz.300 zł, 2 wiz.120zł-poprawka, 3 wiz.120zł-poprawka). wykonał cytologię(wiadomo,że trzeba zrobić:), i pow.że trzeba usunąć nadżerkę przed planowaną ciążą, bo mogę być duże konsekwencje! po miesiączce, zadz.do dr,aby umówić się na wizytę, ale niestety zostałam bardzo źle potraktowana, bo zapytałam, czy można w sb.(kiedyś zawsze chodziłam w ten dzień, nie było problemu), ale trochę później niż godz.9.00, dr się oburzył, bo to jest przecież DZIEŃ WOLNY!i jak mówi,że rano to wiadomo,że to ma być 9.00! więc mu podziękowałam,mąż odebrał cytologię(przy okazji się nasłuchał, że przez niego dr traci czas,bo musi jej szukać!) i pojechałam do dr Nitkowskiego....gdzie okazało się,że nadżerka nie jest przeciwwskazaniem do ciąży i nawet dr zapytał, czy mimo wszystko chce usunąć, skoro planuję ciążę, bo teraz będę musiała odczekać!.... 1 wiz.koszt 300zł, 2wiz.kontrolna 100(jeżeli się okaże,że trzeba poprawić to poprawia, bez dodatkowej opłaty i niestety jeszcze raz na kontrole. przynajmniej z góry nie zakłada,że muszą być 3 wizyty! mam nadzieję,że mi nie podpadnie i będzie lekarzem prowadzącym:) pozdrawiam i życzę udanego wyboru:)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 17

Ja mogę polecić dr.Adamskiego (na NFZ na Ujeścisku,poza tym lekarz z Klinicznej)młody,pełny pasji,dokładny -nie wiem co jeszcze mogłabym napisać-Jego podejście po moich perypetiach zaskoczyło mnie.Z czystym sumieniem polecam.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

dr Adamski nie przyjmuje już w przychodni na Ujeścisku, sama chciałam się zapisać i dostalam taką informację w przychodni

Dr adamski juz nie przyjmuje w przychodni Jeleniogórskiej,widziałam ,że przyjmuje w Falcu na Zaspie ,ale nie wiem czy prywatnie czy na NFZ,ostatnio byłam w przychodni jeleniogórkskiej i trafiłam na dr.Kijuć i też wydał mi sie dobrym specjalistą i był bardzo miły.

Wszyscy tylko nie Kijuć,uwierz to ani przyjemny człowiek,ani dobry lekarz.Kurczę,załamałyście mnie,że drAdamski już nie przyjmuje na Ujeścisku.

niestety, Adamski już rzeczywiście nie przyjmuje... sama dwa dni przepłkałam z tego powodu, bo 'zostawił' mnie na lodzie w połowie ciąży. Wydaje mi się, ze już nigdzie na NFZ nie przyjmuje. Trafiłam teraz do Januszewskiej, która przejeła po nim pacjentki i po pierwszej wizycie nie jestem zadowolona i nie polecam. Jestem wściekła, bo to już mój trzeci ginekolog w tej ciąży, dwaj poprzedni odeszli z przychodni i zaczęli przyjmować tylko prywatnie, a na takie prowadzenie ciąży mnie nie stać. Czuję się jak worek ziemniaków, 'zapychacz dziur', który conajwyżej wyrabia normy NFZ, a ludzkie i miłe traktowanie mu się nie należy.

dr Branicki.. prowadzilam u niego ciaze, kolejna pewnie tez bede, pomimo czestych wizyt, na co glownie skarza sie pacjentki jako ginekolog super, podejscie super, odbieral mi porod. polecam.

a gdzie pracuje dr branicki i w jakim szpitlau pracyje?pozdrawiam

Ja również odradzam doktora o nazwisku Kijuć. Wziyta u niego była chyba najmniej przyjemną ze wszystkich. W życiu mi tak ktoś nie robił usg dopochwowego. Raz że bolało-gdzie w ciąży miałam robione kilka razy i nie czułam najmniejszego dyskomfortu. On jak coś zaznaczał zostawiał mi je tam i tak wisiało-po prostu masakra!!! Do tego wszystko na łapu capu, zero wywiadu, byle tylko następna pacjentka. Dodam że dziewczyna która była za mną jak usłyszała że nie mam jej lekarki weszła i podpisała świstek że nie zgadza się na badanie przez niego-miała załozony jakiś krążek, była w ciąży i wiele się nasłuchała o nim a sama była raz u niego.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

Z tego co dziewczyny piszą na forum dr Branicki przyjmuje na Hallera w Gdansku, zaraz za Opera Baltycka w willi po lewej stronie. A pracuje w szpitalu na Zaspie.

u dr H. Olszewskiej 150zł za wizytę

Ja obie moje ciąże prowadziłam u dr Czupryńskiej na NFZ. Polecam.

Dokladnie tak . tu prosze link http://www.marekbranicki.ginweb.pl/.
Pracuje na zaspie

a ja mogę polecić dr Zabula, przyjmuje prywatnie w falck na zaspie(wizyta 100 zł z usg i nie ma problemu z rejestrację) i w sopocie oraz pracuje w szpitalu na zaspie.
spokojnie odpowiada na wszystkie pytania, ponieważ miałam problemy z ciążą podał mi nr tel pod który mogłam dzwonić z każdym problemem i wątpliwością. podczas pobytu na oddziale patologii ciąży często zaglądał i sprawdzał stan mój i mojej córki, oraz uczestniczył w cc.
gorąco polecam

chodzi mi jeszcze po głowie dr knutowski ale on przyjmuje chyba tylko w Sopocie co?

dziewczyny pociesze Was bo dr Adamski dalej przyjmuje na nfz tylko ze w szpital czt przychodnia .."studencki" sama dzwoniłam wiec to pewne,z czystym sumieniem polecam ginekologa,młody ale miły,zleca wszystkie wazne badania i pracuje na klinicznej,wiec zawsze jak cos sie dzije to idzie sprawinie iszybko.polecam!!!!

Kasia, super, dzięki za pocieszenie :) Rozpaczałam za nim dwa dni, ale koleżanka mi powiedziała, ze co prawda jest mily i sympatyczny, ale jest marnym specjalistą i go nie poleca, więc mi przeszło. Teraz jeszcze rozważę to, czy iść do niego.

ania nie ma za co:) za dobrym lekarzem warto iść gdzieś indziej:)nie zastanawija się tylko z czystym sumienie Ci polecam,

Byłam dziś u Kijuc!! Tragedia!! Tak skrzywionego człowieka nie spotkałam dawno! Dla niego nawet wynik beta hcg bardzo wysoki nie wskazuje ciąży!! Dla niego to takie 50%.co ja dzisiaj przeżyłam po wizycie będąc w ciąży i gdzie stres szkodzi, a to wszystko przez tego buraka. Brak słów. :(

polecam dr Barbarę Frankowską-Konopę, przyjmuje prywatnie na Kartuskiej. Wizyta 100 zł z USG. Bardzo delikatna, konkretna, miła, zabawna.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1

Owszem ,jak nie ma problemów z zajściem w ciążę to dr B. Frankowska
jest po prostu super.

ZABUL byłam zadowolona,bardzo konkretny lekarz.

bzdura, kazda bedzie zachwalac swojego lekarza, a jak jej nie pasowal to zmieniala, wiesz ze i ty tez tak mozesz? jak nie pasuje to zmien, pozniej bedziesz miec pretensje ze ktos mial byc najlepszy a byl beznadziejny.

Boćkowski jest super specjalistą, doktor kijuć z resztą tez, co kraj to obyczaj i ile ludzi tyle opini dlatego moim zdaniem nie warto sie sugerowac. bo kolezanka wyzej nie byla zadowolona z dr kijucia a ja i moje znajome tak. zrezugnowalam z uslug kijucia bo bylo mi poprostu nie potrodze ale z czystym sumieniem moge polecic kijucia i Bockowskiego.

daj znać kogo wybrałaś i jakie miałaś wrażenia po pierwszej wizycie:)

mam pytanie czy doktor zabul przyjmuje gdzieś na nfz?

A gdzie jest ta przychodnia studencka co dr.adamski przyjmuje?Poprosze o numer telefonu.

POLECAM dr Olszewska, jestem bardzo zadowolona.Prowadzila cala moja ciaze.Bardzo dokladnie robi USG nie bagatelizuje zadnych niepokojacych objawow.Moglam na nia liczyc w dzien i w nocy.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2

http://www.akademicki.gda.pl/Strony/PoradnieSpecjalistyczne/Ginekologiczno-Poloznicza.aspx

to ta przychodnia, tu jeszcze nie jest uaktualniona strona www, ale adamski na pewno tam przyjmuje. Dowiedziałam się, że z Ujeściska nie odszedł, tylko go wyrzucili, bo był najmłodszy z grona ginekologów i bez specjalizacji i przynosił najmniejsze dochody (fundusz najmniej za niego płacił czy coś w tym stylu....) żenada...

nie polecam dr olszewskiej, zbagatelizowała moje wysokie ciśnienie, które miałam u niej na wizycie (160/90), lekarze na zaspie byli zdziwieni, że wypuściła mnie w ogóle z gabinetu z tak wysokim ciśnieniem w 9 miesiącu ciąży. Zapłaciłam 200 zł. za wizytę, ponieważ dr w trakcie zwykłego badania USG przeskoczyła sobie na USG w 3 d, nie informując mnie w ogóle o tym. A kasę wzięła i to niemałą. Więcej do niej nie pójdę.

zabul prywatnie przyjmuje również w evi med gdynia :)
faktycznie sympatyczny lekrz, chodze do niego na usg :)
moja lekarz prowadząca uważa go za najleszego specjalistę od usg ciąży :)

Hmm...jestem zdziwiona.Nigdy nie zaplacilam dr Olszewskiej wiecej niz 150zl zawsze bierze 120 tylko przy USG polowkowym placilam 150.
A to ze przelaczala na 3d nigdy nie podnosilo ceny wizyty

Dr. Sztramski - prowadziłam u niego ciążę, pracuje na Zaspie. Super opieka, również w trakcie i po porodzie. Usg dokładne, odpowiada na wszystkie pytania, w razie kłopotów, dostępny pod telefonem. Przyjmuje na Szczecińskiej, koszt wizyty 150 zł.

ja chodze do a.rogoza, ale odradzam.
przyjmuje na przymorzu, lepiej unikaj tego nazwiska

no więc do januszewskiej mam czekać do 16 grudnia prywatnie a olszewska nie miała czasu żęby mnie przyjąć w piątek (powiedziała wprost).
i wybrałam centrum gdańska -dr brzóska- jutro idę więc postaram się dać znać co i jak ;-)

Andrzej Zinkiewicz na nfz na polanki i jagiellonskiej. nie wiem jak na polanki, ale na jagiellonskiej jest tez usg. pomimo wielu apcjentek, w ciazy niwe mialam prpblemow z wizyta :)

dr Zinkiewicz ma złamaną rękę

ja dwa dni temu widziałam go na rynku na przymorzu i nie widziałam by z ręką coś miał

na Jagiellońskiej jest okropne usg lekarz jest o.k ale ich sprzet jest tragiczny.

Rafael Gniadek
przyjmuje w http://www.invicta.pl
prywatnie i na NFZ
koszt wizyty prywatnej (z USG) 100 zł

Bardzo dobry ginekolog, prowadzi moją ciążę. Zleca sporo badań, tłumaczy wyniki. Odpowiada na pytania. Mimo iż jest dość oblegany przez pacjentki, poświęca sporo czasu na badanie i wyjaśnianie wszystkiego. Przed ciążą byłam u wielu lekarzy. Do prowadzenia ciąży wybrałam właśnie doktora Gniadka, bo jest jednym z nielicznych ginekologów, z którymi można się konkretnie dogadać, zadawać bez poczucia winy pytania i uzyskiwać na nie kompleksowe odpowiedzi.

Pełno jest najlepszych, ale co z tego skoro nie można się dostać czy to na NFZ czy prywatnie, trzeba czekac od 1-2 miesięcy. Obecnie mam taki problem, że nie mogę się dostać w tym tygodniu nigdzie!!!Dopiero w poniedziałek idę prywatnie. Jest to moja pierwsza ciąża i powinnam już być po pierwszej wizycie, ale gdzie tu iść w Gdyni, może ktoś wie, gdzie mozna się zarejestrować tego samego dnia:(

Beti, ja na poczatku ciazy przesledzilam chyba wszystkie fora i bylam u kilku lekarzy zanim wybralam "tego jedynego" :) W moim przypadku zostal nim Marek Branicki http://www.marekbranicki.ginweb.pl - profesjonalny i przemily! Swietne podejscie do kobiet! Prowadzil ciaze i wykonal cc rewelacyjnie. Przyjmuje na Hallera. Koszt wizyty: 100 zl. Pozdrawiam!

a ja polecam dr, Klimaszewskiego na NFZ przyjmuje w kolejowym a prywatnie wrzeszcz wizyta 100 (daje skierowanie na wszystkie wyniki i można je zrobić bezpłatnie!!) Lekarz wspaniały bardzo przyjemny rzeczowy telefon odbiera zawsze o każdej porze rozwiewa wątpliwości i uspokaja w razie jakiś komplikacji naprawdę polecam
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 9

Ja też polecam dr Gniadka, straciłam 2 ciąże zanim do niego trafiłam a dziś jestem w 36 tygodniu ciąży i czekam na drugą córeczkę którą prowadzę u dr Gniadka.

Cześć :-) jestem po 2 poronieniach i jednym przedwczesnym porodzie szukam dobrego lekarza do prowadzenia ciąży. Koleżanka poleciła mi dr Branickiego (bardzo go chwaliła), tylko powiedziała, że ma bardzo słabe USG. :-((( Nie przerażają mnie nawet te wizyty co 2 tygodnie, bo też mi o tym wspomniała. Tylko nie wiem, czy lekarz bez dobrego USG sobie poradzi z moją trudną i pewnie zagrożoną ciążą. Chciałabym rodzić na Zaspie. Czy lekarz zaprasza pacjentki też na USG do szpitala na Zaspie?

serio?

Dr Maksymilian Kurkowski ...wiele opinii .. naprawdę sprawdzony i najlepszy !

Tylko dr Doering najlepszy specjalista w 3mieście oraz najlepsze usg Prowadził moje dwie ciąże
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2

Dr Doering nie zauwazyl wady serca (ubytek przegrody miedzykomorowej serca w ok. 50%) w usg polowkowym u mojej corki.

jak w temacie. a jak dzisiaj jaki lekarz ?

ja chodze do dr Piskulaka,jestem po 2 stratach z niewiadomych pzyczyn,gdzie wczesniej uodziłam dziecko zdrowe,i sie zastanawiam nad śliwinskim z Gamety, kolezanka go polecała

Jak w gamecie to tylko Skweres. Albo Piatkowski z Klifmedu. Jeśli chodzi o niepłodność. Dzięki niemu jestem mama.

Do prowadzenia ciąży Tomasińska z Evimedu. Dokładna, rzetelna, miła. A Piskulak jedzie już tylko na opini, nie ogarnia, szkoda, ale są lepsi lekarze. Może kiedyś był dobry, ale „się zepsuł”, moim zdaniem jest zmęczony i mu się już nie chce.

Dziewczyny, a dr Szafran? Jak to teraz wygląda? Chodzi do niego któraś z Was? Planuję kolejną ciążę a jestem po 2 cc i chcę zasięgnąć niezależnej opinii czy mogę się starać czy nie.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 0

Mogę polecić dr Marka Dawickiego. Przyjmuje w Starogardzie Gdańskim i jest najlepszym specjalistą w województwie bez dwóch zdań. Pomocny i konkretny.

A jak to wyglada teraz? Szukam takiego, lekarza, ktory przyjmuje prywatnie a pozniej poprowadzi w szpitalu..
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

No to na pewno doktora Dawickiego możesz wybrać. Mi poleciła go koleżanka z pracy, bo prowadził jej ciążę. Wybrałam się i najpierw badania kontrolne, dokładnie wypytywał o wszystko. Potem prowadził moją ciążę. Świetny lekarz, zdecydowanie warty polecenia. Bardzo duża wiedza i profesjonalne podejście.

Potwierdzam, doktor Dawicki to świetny specjalista. Prowadził moje dwie ciąże i wszystko było w jak najlepszym porządku. Pacjenta traktuje bardzo profesjonalnie, do tego jest konkretny, ale przy tym uprzejmy i miły.

Doktor Dawicki to świetny specjalista. Profesjonalny, konkretny, bardzo sympatyczny. prowadze u tego lekarza swoja pierwsza ciaze i musze przyznac ze jestem bardzo zadowolona. Pan doktor wykonuje wszystkie potrzebne badania. W gabinecie zawsze czysto. Nie mam żadnych zastrzeżeń.

Widzę, że doktor Dawicki ma bardzo dobre opinie. Tylko się w sumie upewniłam, bo koleżanka też mi o nim mówiła, że prowadził jej ciążę i było wszystko ok. Mam nadzieję, że poprowadzi moją ciążę. Pozdrawiam

Wyżej jako Atena już chwaliłaś doktora i to, że udanie prowadził twoje dwie ciąże. Nie pamiętasz? Następna z chorobą osobowości żeby tylko reklama była w necie?
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1

Najlepszy ginekolog jakiego mogę polecić to dr Michał Witkowski. Ma świetne podejście do pacjentki i jej dziecka.

Inne tematy z forum

Chore zatoki? (23 odpowiedzi)

Cześć i czołem! Od kilku tygodni mam problemy z przewlekłym katarem i nie mam pojęcia jak sobie...

Jaki wózek waszym zdaniem jest najlepszy? (97 odpowiedzi)

Oczywiscie tak jak w tytule, spodziewam sie dzidziusia i jak to kazda mama rozgladam sie za...

Badania prenatalne ! Kto miał ? (64 odpowiedzi)

We wtorek zrobiłam sobie badania prenatalne w 12 tygodniu ciąży. Tak żeby wydać kasę i uspokoić...