dobry, doświadczony lekarz (3) Pani Doktor J.Manitius-Sudara jest odpowiedzialnym, konkretnym i naprawdę... Magda uratowała życie moim bliżniakom (1) Dr Manitius- Sudara pełniła dyżur w Akademii Medycznej w Gdańsku. Przybyłam... Kasia Krauze Pełne zaufanie (1) Doktor Sudara z początku wydała mi się być nieco oschła, ale to tylko... Gina
Niestety, nie jestem zadowolona (4) Pani jest oschła i niezbyt miła. Choć byłam u niej z dzieckiem, nie zwróciła... Magda Ewa Murawska - opinia (1) Obsługa profesjonalna, jest doktorem kompetentnym, konkretnym, wyposażenie... Ewa Murawska Emilia - opinia (1) Witam Pani dr jest profesjonalnym i bardzo dobrze wykfalifikowanym... Emilia Zdecydowanie TAK (1) Polecam 100%. Pełen profesjonalizm. Pamięta pacjentów, co nie u każdego... Mloda mama Świetny lekarz, wspaniały człowiek (1) Pani Doktor jest przede wszystkim bardzo dobrym diagnostą. Badania... Hanna Miller Super (1) Trafiłam do Pani Doktor przez przypadek i muszę się przyznać, że obawiałam... Renata pacjentka - opinia (1) WSPANIAŁA OSOBA!! WSPANIAŁY LEKARZ!! pacjentka Wspaniała lekarka! (1) Trafiłam do Pani Doktor przez przypadek, gdy nie było możliwości wizyty u... Kinga Tylko do Pani Doktor !!! (1) Pani Doktor uratowała mi życie. Jest wybitnym diagnostą, wyjątkowo dokładnym,... Karolina Braki (2) Byliśmy u Pani w gabinecie prywatnym. Wygląd lokalu itd itd jest ok, ale co... Maciej