Ginekolog na Chełmie

Temat dostępny też na forum: Rodzina i dziecko Rodzina i dziecko bez ogłoszeń
Dziewczyny, możecie polecić jakiegoś dobrego ginekologa na Chełmie?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Ginekolog na Chełmie

ja znam ale na ujeścisku dr Ciach polecam fajna babka pozdr
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

mimi26 napisał(a):

> ja znam ale na ujeścisku dr Ciach polecam fajna babka pozdr

Możesz napisać hgdzie przyjmuje i jakiś telefon

BARBARA FRANKOWSKA -KONOPA,,,,przyjmuje na Chełmie w wiezowcu, zaraz obok basenu .Zawsze bardzo ją chwali.,

Gwisiu, czemu tak rzadko odzywasz się na forum? Smutno bez Ciebie.

Kasieńka napisał(a):

> Gwisiu, czemu tak rzadko odzywasz się na forum? Smutno bez
> Ciebie.
>
>

A wiesz, jakoś mam mało czasu, chyba przepracowana jestem ;) Pozdrowienia dla wszystkich, którzy mnie kojarza, ale sporo tu nowych osób.

chyba nie dokonczyłam ,,,,,,moja kolezanka do niej chodzi i zawsze bardzo ją chwali.

niestety, jest na oko bardzo "wierzaca"

Na Chełmie (w Pasażu Chełmskim na Cieszyńskiego) przyjmuje dr Bolt - ordynator ginekologii i położnictwa Szpitala na Zaspie.
Polecam "starszym" przyszłym mamusiom i tym, które mają problemy z zajściem/donoszeniem ciąży oraz kobietom dojrzałym (menopauza).
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Własnie się dowiedziałam o nim, że jest dobrym fachowcem. Straciłam dziecko dwa razy i chyba tym razem z niego skorzystam. Czy wiesz ile bierze za wizytę(domyślam się że sporo,ale pewnie warto)

Witam! Ja tez chodzilam do dr.Bolta cala ciaze (bo byla zagrozona) To byo ponad 5 lat temu ,wtedy wizyta kosztowala 140 zl,ale trzeba sie liczyc z dodatkowymi badaniami przeprowadzanymi na miejscu w gabinecie, ktore tez nie sa tanie.. Jednak naprawde warto! Teraz moge sie cieszyc wspanialym synkiem!!!! POZDRAWIAM!!!

do riny
przyjmuje w przychodnii na ujescisku tym drugim za stawem podaję ci numer do recepcji 0583201589

Kate GL dzięki za słowa otuchy. Cieszę się że znalazłam dobrego lekarza, bo mam złe doświadczenia. Zawsze trafiałam na kliniczną i niestety źle się to kończyło.Drugie dziecko straciłąm miesiąc temu przez lekarzy(uszkodzili mi pęcherz płodowy podczas amiopunkcji). Dlatego chce się uwolnić od tego szpitala, a wiem że dr Bolt przyjmuje potem na szpital na Zaspie.To ulga dla mnie. Ciesze się że Tobie się udało.Pozdrawiam

Szczerze mi przykro z powodu Twoich "niepowodzen"..wiem jak to jest... Ja tez przed dr Boltem bylam u innych lekarzy i gdyby nie On to pewnie nie byloby Mareczka.. Faktycznie zna sie na rzeczy i pozniej opiekuje sie pacjentka na Zaspie. Mi nawet robil cesarke... ;))) POZDRAWIAM!!!! GLOWA DO GORY< BEDZIE DOBRZE!!!!

To super!Mam nadzieję że tym razem się uda a Pan doktor okaże sie ludzki i taki do pogadania(odpowie na moje wszelkie wątpliwości, co nie jest częste wśród lekarzy).Jestem już do niego zarejestrowana.Pozdrawiam

Mysle, ze bedziesz zadowolona!!!! Pan dr choc juz nie mlody, potrafi doskonale zrozumiec pacjetke, odpowiada na kazde pytanie i wyjasnia kazdy problem... Mam nadzieje ,ze ujrzymy na forum opis wrazen po pierwszej wizycie.. POWODZENIA!!!!

ja również polecam panią barbarę z chełmu

Ja za to nie polecam ginekologa z Ujeściska. Piotr Augustyniak - przekłada wizyty, których sam wyznaczył wcześniej godzinę. Przy mojej pierwszej wizycie uznał, że jednak nie zdąży mnie przyjąć, bo się z kimś innym umówił, a jeśli mi zależy to mam natychmiast do niego przyjść, więc poleciałam z mokrymi włosami ( na szczęście mieszkam blisko). Do tego skończyły mu się recepty i musiałam z mojej książeczki udostępnić, mimo że to była wizyta prywatna. Teraz natomiast przełożył wizytę, ja się dostosowałam, a on i tak nie przyjechał. To była moja ostatnia u niego wizyta. Nieodpowiedzialny człowiek!

BARBARA FRANKOWSKA
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Dobrym lekarzem jest Lech Bolt. Jest szychą w szpitalu na Zaspie. Zawdzięczam mu życie. Ma gabinet na Czyżewskiego w Centrum Handlowym . Wizyta 120zl

witam bym chciala sie do niego umowic mam nr 3035395 i dzwonie nikt nie odbiera czy jakis inny nr posiada bardzo prosze o jakis kontakt pozdrowionka

raczej na cieszynskiego:)

a ja polecam " moją " panią dr Martę Sokołowską, przyjmuje na Wzgórzu Mickiewicza, z-ca ordynatora na Zaspie, prowadziła moją ciąże i zdecydowanie będzie prowadziła każdą kolejną ;)

Moja kuzynka prowadziła ciąże u dr Barbary Frankowskiej-Konopy, była bardzo zadowolona. ja natomiast chodzę do dr Piotra Mielcarka, przyjmuje na Orunii Górnej prywatnie i na NFZ.

Mielcarka na prowadzenie ciazy zdecydowanie nie polecam.nie zleca nawet podstawowych badan.nie porozmawia nie wytlumaczy zdecydowanie przepracowany czlowiek.

Inne tematy z forum

Przyjaciele? Zwierząt (3 odpowiedzi)

Myślą że dokarmiają ptaki a demoluja ich układ pokarmowy rzucając im chleb.

Galeria Chełm (3 odpowiedzi)

Czy to potwierdzone że galeria Chełm działa tylko do 31.12?

Kurczak z rożna - gdzie w okolicach Ujeściska? (6 odpowiedzi)

Czy jest gdzieś w okolicach (tak do kilku km) ulicy Płockiej jakiś punkt gdzie można kupić...