MŚ - ocena (1) ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ Pani doktor jest bardzo profesjonalna i empatyczna. Dzięki jej... EKK - ocena (1) Polecam Dr Januszewską. Doktor jest bardzo miła z dużym doświadczeniem, za... EKK Agnieszka - opinia (2) Wysoki standard usług. Profesjonalizm i dokładność. Polecam - mama 3 dzieci Agnieszka
Dorota & Daria - opinia (1) Wspaniała Pani Doktor ! Polecamy z czystym sumieniem! Uczęszczam zarówno ja... Dorota & Daria Patrycja - opinia (1) Fantastyczna Pani Doktor. Z uśmiechem podchodzi do pacjenta, uważnie słucha i... Patrycja Najlepszy ginekolog (2) Pani Doktor jest najlepszym ginekologiem pod słońcem. Prowadziła moje dwie... Izabela Najlepsza ginekolog w trojmiescie. (1) Zwykle nie pisuje opinii o nikim i o niczym.W tym przypadku chciała bym tylko... Aneta H. Najlepszy ginekolog w TRÓJMIEŚCIE (1) Ja napiszę krótko, jest to najlepszy ginekolog w Trójmieście, nie wyobrażam... olga lekarz z powolania (1) Doktor Januszewska, jest najlepszym lekarzem do prowadzenia ciąży.... inga cudowy człowiek i lekarz (1) Jestem zachwycona dr. Januszewską,trafiłam do niej z polecenia koleżanki, i... monika bardzo dobry ginekolog (1) Polecam dr Januszewska, przesympatyczna i miła osoba, skrupulatna i... ola Zadowolona pacjentka i mama - opinia (1) Witam, Do doktor Januszewskiej chodziłam w trakcie ciąży, a teraz chodzę w... Zadowolona pacjentka i mama Polecam (1) Doktor Januszewska prowadziła moje dwie ciąże. Zleciła wszystkie niezbędne... Agnieszka S. Polecam (1) Pani doktor przemiła,bardzo delikatna i poczucie bezpieczenstwa przy niej... pacjentka Profesjonalna i uprzejma (1) Szukałam długo i znalazłam lekarza, do którego nie obawiam się chodzić. Pani... Przyszła mamusia, mam nadzieję Z czystym sumieniem POLECAM (1) Obecnie jestem w 6 miesiącu ciąży, mieszkam za granicą gdzie niestety moim (i... Marta R super lekarka (1) Wszystkim polecam.Doktor zawsze b. mila i kompetentna, bada b. dokładnie. Od... Dorota Koch Starsza pacjentka z córką (1) Byłam u pani dr. Januszewskiej na wizytach w Spółdzielni lekarskiej .Jest... Jolanta Jak najbardziej polecam (1) Byłam u Pani Małgosi w piątek. Przyjęła mnie mimo napiętego... Emilia Taki lekarz to prawdziwy przyjaciel. (2) Dr Januszewska na każdej wizycie bada mnie bardzo dokładnie, wykonuje USG i... Dzwonkowska Dagmara