EKK - ocena (1) Polecam Dr Januszewską. Doktor jest bardzo miła z dużym doświadczeniem, za... EKK Agnieszka - opinia (2) Wysoki standard usług. Profesjonalizm i dokładność. Polecam - mama 3 dzieci Agnieszka Dorota & Daria - opinia (1) Wspaniała Pani Doktor ! Polecamy z czystym sumieniem! Uczęszczam zarówno ja... Dorota & Daria
Patrycja - opinia (1) Fantastyczna Pani Doktor. Z uśmiechem podchodzi do pacjenta, uważnie słucha i... Patrycja Najlepszy ginekolog (2) Pani Doktor jest najlepszym ginekologiem pod słońcem. Prowadziła moje dwie... Izabela Najlepsza ginekolog w trojmiescie. (1) Zwykle nie pisuje opinii o nikim i o niczym.W tym przypadku chciała bym tylko... Aneta H. Najlepszy ginekolog w TRÓJMIEŚCIE (1) Ja napiszę krótko, jest to najlepszy ginekolog w Trójmieście, nie wyobrażam... olga lekarz z powolania (1) Doktor Januszewska, jest najlepszym lekarzem do prowadzenia ciąży.... inga cudowy człowiek i lekarz (1) Jestem zachwycona dr. Januszewską,trafiłam do niej z polecenia koleżanki, i... monika bardzo dobry ginekolog (1) Polecam dr Januszewska, przesympatyczna i miła osoba, skrupulatna i... ola Zadowolona pacjentka i mama - opinia (1) Witam, Do doktor Januszewskiej chodziłam w trakcie ciąży, a teraz chodzę w... Zadowolona pacjentka i mama Polecam (1) Doktor Januszewska prowadziła moje dwie ciąże. Zleciła wszystkie niezbędne... Agnieszka S. Polecam (1) Pani doktor przemiła,bardzo delikatna i poczucie bezpieczenstwa przy niej... pacjentka Profesjonalna i uprzejma (1) Szukałam długo i znalazłam lekarza, do którego nie obawiam się chodzić. Pani... Przyszła mamusia, mam nadzieję Z czystym sumieniem POLECAM (1) Obecnie jestem w 6 miesiącu ciąży, mieszkam za granicą gdzie niestety moim (i... Marta R super lekarka (1) Wszystkim polecam.Doktor zawsze b. mila i kompetentna, bada b. dokładnie. Od... Dorota Koch Starsza pacjentka z córką (1) Byłam u pani dr. Januszewskiej na wizytach w Spółdzielni lekarskiej .Jest... Jolanta Jak najbardziej polecam (1) Byłam u Pani Małgosi w piątek. Przyjęła mnie mimo napiętego... Emilia Taki lekarz to prawdziwy przyjaciel. (2) Dr Januszewska na każdej wizycie bada mnie bardzo dokładnie, wykonuje USG i... Dzwonkowska Dagmara POLECAM (1) Witam, od kilku lat jestem pacjentką Pani doktor i uważam, że jest prawdziwym... Katarzyna Żórawska