Ginekolog

Witam. Szukam ginekologa z którym można rzeczowo porozmawiać o antykoncepcji. Interesuje mnie długoterminowa metoda. Próbowałam porozmawiać z kilkoma lekarzami, nie trafiłam jeszcze na kogoś, kto by mi nie wciskał swoich przekonań ( mam ponad 30 lat i nie chcę mieć dzieci).
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Są takie metody np spiralka. A co lekarz robił wykład ze trzeba być mama ? :)

Lekarze bardzo często pozwalają sobie na bardzo niestosowne uwagi w stosunku do pacjenta.
Polska jest w UE, co u nas jest zabronione, w innych krajach jest dozwolone więc wybór jest duży
W takim wypadku salpingektomia w Niemczech czy na Słowacji jest legalna

Re: Ginekolog

Widziałem ostatnio promocje na kondony. 150szt za 10 zł ale nie pamiętam jaki to był sklep bo nie byłem zainteresowany bo nie używam.

Re: Ginekolog

Jeszcze dodam odnośnie zabezpieczeń osobiście pod koniec wyskakuje i szczytuje na zewnątrz bądź też przeskakuje do dziurki nr2 i tam szczytuje. To by było na tyle nauki z mojej strony.

Inne tematy z forum

Tabletki powiększające piersi (4 odpowiedzi)

Czy są jakieś? Takie które działaja? Mam niewielki biust, powoduje to u mnie kompleksy ale...

Sex po 40 (48 odpowiedzi)

Mam problem od pewnego czasu kochając się z moim mężem zauważyłam że w trakcie mu "opada " nie...

Facet klepie po tylku (31 odpowiedzi)

Chciałam ostrzec wszystkie dziewczyny przed facetem który klepie panie po tyłku.Podchodzi on do...