Ginekolog z okolic Pucka...pracujący w Wejherowie

Temat dostępny też na forum: Wejherowo Rodzina i dziecko bez ogłoszeń
Znacie kogoś z dobrym sprzętem i godnego polecenia?? Narazie mam lekarza w Gdańsku ale to mi za daleko...byłabym wdzięczna za namiary :)

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Ginekolog z okolic Pucka...pracujący w Wejherowie

mogę polecić panią ginekolog ze szpitala w Wejherowie- Aleksandra Dubaniewicz, jest przecudowna! :)

up

up

moja ginka to Dr Delewska.chodze prywatnie do niej w wejherowie,ale wiem,że chyba pracuje tez w wejherowskim szpitalu.prywatnie przyjmuje na Nanicach.wizyta 70zł razem z USG.kobitka bardzo fajna,sympatyczna i cierpliwa.

up

up

Kropeczko Dr Delewska przyjmuje w Pucku na książeczke, w Centrum Zdrowia Kobiety koło ul.Nowy Świat i prywatnie w Wejherowie. Niestety na oddziale w szpitalu pojawia się sporadycznie tzn. nie pełni już tam pełnych dyżurów. Ja chodzę do niej i jestem zadowolona. Tez zależało mi na lekarzu który pracowałby w wejherowskim szpitalu ale położna na Szkole Rodzenia powiedziała ze to nie ma żadnego znaczenia, bo po pierwsze to cud trafić z porodem na dyżur Twojego lekarza a po drugie on i tak nie bedzie przy Tobie cały czas. Na marginesie polecam Szkołę Rodzenia w Szpitalu w Wejherowie. N astronie Szpitala są wszystkie informacje.

Aaa nawet nie wiedzialam,ze moja ginka przyjmuje tez w Pucku.Ale potwierdzam fakt,że warto do niej chodzić.Ja tez jestem bardzo zadowolona.

Dziekuje dziewczyny właśnie słyszałam o dr Delewskiej...no i przyjmuje w Pucku to plus...a co do szkoły rodzenia to owszem ale to jeszcze sporo czasu ;)

up

Inne tematy z forum

Czy posiadanie dzieci jest warte zmiany stylu życia? Czy wychowywanie dzieci jest przyjemne? (47 odpowiedzi)

Od jakiegoś czasu zastanawiam się nad urodzeniem dziecka, więc chciałem zapytać. Właśnie...

macierzyństwo zamiast "kariery" (61 odpowiedzi)

Tak sie zastanawiam...czy jest tu jakaś mama, która wybrała tą drogę? Bo ja zawsze myślałam,...

Jakie zabawki edukacyjne polecacie? (33 odpowiedzi)

Chcę kupić jakieś zabaweczki Amelce ale nie mogę się zdecydować co jej kupić, za dużo tego...