Ginekolog z okolic Pucka...pracujący w Wejherowie

Temat dostępny też na forum: Rodzina i dziecko Rodzina i dziecko bez ogłoszeń
Znacie kogoś z dobrym sprzętem i godnego polecenia?? Narazie mam lekarza w Gdańsku ale to mi za daleko...byłabym wdzięczna za namiary :)

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Ginekolog z okolic Pucka...pracujący w Wejherowie

mogę polecić panią ginekolog ze szpitala w Wejherowie- Aleksandra Dubaniewicz, jest przecudowna! :)

up

up

moja ginka to Dr Delewska.chodze prywatnie do niej w wejherowie,ale wiem,że chyba pracuje tez w wejherowskim szpitalu.prywatnie przyjmuje na Nanicach.wizyta 70zł razem z USG.kobitka bardzo fajna,sympatyczna i cierpliwa.

up

up

Kropeczko Dr Delewska przyjmuje w Pucku na książeczke, w Centrum Zdrowia Kobiety koło ul.Nowy Świat i prywatnie w Wejherowie. Niestety na oddziale w szpitalu pojawia się sporadycznie tzn. nie pełni już tam pełnych dyżurów. Ja chodzę do niej i jestem zadowolona. Tez zależało mi na lekarzu który pracowałby w wejherowskim szpitalu ale położna na Szkole Rodzenia powiedziała ze to nie ma żadnego znaczenia, bo po pierwsze to cud trafić z porodem na dyżur Twojego lekarza a po drugie on i tak nie bedzie przy Tobie cały czas. Na marginesie polecam Szkołę Rodzenia w Szpitalu w Wejherowie. N astronie Szpitala są wszystkie informacje.

Aaa nawet nie wiedzialam,ze moja ginka przyjmuje tez w Pucku.Ale potwierdzam fakt,że warto do niej chodzić.Ja tez jestem bardzo zadowolona.

Dziekuje dziewczyny właśnie słyszałam o dr Delewskiej...no i przyjmuje w Pucku to plus...a co do szkoły rodzenia to owszem ale to jeszcze sporo czasu ;)

up

Inne tematy z forum

porod w słynnym szpitalu w wejherowie ---byl najwieksza pomyłką!! (214 odpowiedzi)

Moja ciaza przebiegala bez komplikacji, mialam urodzic dziewczynke,cieszylam sie ogromnie!!!...

Gdzie kupic okna PCV w Wejherowie? (6 odpowiedzi)

Musze wymienic okna mozecie polecic jakas sprawdzona firme.

przedszkole mapeciaki (16 odpowiedzi)

prosze o opinie o tym przedszkolu