Ginekolog/Dr Chlebek-Gustowicz Rumia

Temat dostępny też na forum: Wesele Wesele bez ogłoszeń
Hej, prośba o informacje:
1. Czy dr Chlebek-Gustowicz przyjmuje w Rumi? Jeśli tak to gdzie?
2. Ile kosztuje wizyta wraz z cytologią?
3. Czy któraś z Was ma na nią jakieś namiary?
Serdecznie dziękuję za pomoc.

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Ginekolog/Dr Chlebek-Gustowicz Rumia

przyjmowała w Wejherowie Nanicacah ale niedawno miała wylew czy też zawał i nie wiem czy wróciła do pracy; ja kiedyś do niej chodziałm - cudowna babka :)

z tego co słyszałam to znowu przyjmuje od marca 2008 i już ze zdrowiem u niej wszystko ok, a w Nanicach to gdzieś blisko dworca skm? bo ja od niedawna mieszkam w Rumi i nie za bardzo sie orientuję:):) a Nie wiesz czy przyjmuje w Rumi?

A może ktoś był kiedyś u tej pani ?
dr Ostrowska-Ciskowska Elżbieta Ginekolog ul. Żwirki i Wigury Rumia

Witam
Chodziłam do jednej i do drugiej pani doktor do kazdej z nich państwowo i z wizyt u P. Chlebek nie byłam zadowolona tak u p. Ostrowskiej jestem w 100% zadowolona i mogę z czystym sumieniem ją polecić . Ja chodzę do P. Ostrowskiej do przychodni w Wejherowie na Kaszubach.
Pozdrawiam
Aga:)

w Rumi to pierwsze słyszę; a w Nanicach to najlepiej jechać "J" i wysiąść na przystanku gdy autobus z głównej ulicy skręca do szpitala, jak kogokolwiek zapytasz w autobucie to ci powiedzą; wtedy ona przyjmowała w bloku na przeciwko tego przystanku

o nie tej Ciskowskiej nie polecam tzn. znam parę osób co ją chwali ale ja zdecydowanie nie!!! ja ci polecam mojego dr. Wójcik przyjmuje w klinice Swissmed w Gdyni

nie polecam... nie wiem jaka jest kiedy przyjmuje prywatnie(podobno lepsza) ale w przychodni..szkoda gadać. Wyszłam z gabinetu jak pająk na szerokich nogach wszystko mnie bolało nie zrobiła żadnego wywiadu o nic sie nie pytała byłam tam dosłownie 5 minut i koniec wizyty.