Jak najbardziej na TAK! (1) Polecam Studio Glamour...Ceny w miare umiarkowane...A efekt.? Powalający.!... Martyna W świetne studio (1) Bardzo dobry salon, obsługa bardzo miła, jakość usługi na bardzo wysokim... Kasia Polecam gorąco! (1) Bardzo fajna i profesjonalna obsługa, przyjemna atmosfera. Bardzo polecam :) Tania
Rewelacja (1) Kilka razy korzystalam z usug i jestem bardzo zadowolona. Od niedawna... Zuza Bardzo polecam to studio (1) Fachowa obsluga, mila atmosfera, szeroki zakres uslug ktore sa bardzo... Natalia Akryle szybko odpadły (1) Akryle były nałożone nierówno, świeżo po nałożeniu wyglądały jakbym już miała... Quiczek Salon Glamour-zadowolona (1) Witam .Z uslug salonu skorzystalam kilka dni temu pierwszy raz.Musze... klientka Zawiedziona (2) Miałam skorzystać z usługi parę dni temu jednak nie doszło do wizyty... Zawiedziona :) (2) no cóż...jak dla mnie super, ponad dwa tygodnie temu skorzystałam z usługi... Neti :))))) (1) Szczerze polecam salon, dziewczyny są super, otwarte, miłe i bardzo dobre w... Zadowolona Polecam (1) Od lat jestem stała klientka salonow w gdyni , ale to co mnie spotkało w... Daga super! (1) wszystko na najwyzszym poziomie,jestem mile zaskoczona,napewno wroce i polece... sani Super Studio.Glamour (5) Świetna i bardzo miła obsluga.Studio przytulne i nowoczesne.Zostałam... Kasia Misia - opinia (1) Polecam.Wszystko Super Misia Iza - opinia (1) Wg mnie gabinet super. Dobry sprzęt i świetna obsługa... co do usług, to... Iza