Małgorzata Cz - opinia (1) Po dziesięciu latach skorzystania z usług po raz drugi wróciłam do Joris.... Małgorzata Cz Tomasz - opinia (1) Zdecydowanie odradzam zakupy i wspolprace z ta firma. Firma glownie... Tomasz Klinika - opinia (1) Bardzo dobra obsługa, jak mówią tak robią. Polecam. Klinika
Marta - opinia (1) Warto tam kupować i negocjować ceny Marta Barbara Pałasz - opinia (1) Bardzo miła i profesjonalna obsługa, szybki termin realizacji oraz... Barbara Pałasz Małgorzata Golubko - opinia (1) Firma godna polecenia! Kontakt fantastyczny, szybka dostawa i produkt bardzo... Małgorzata Golubko Basia - opinia (1) Polecam, współpraca była idealna. Od fachowego doradztwa przy pierwszej... Basia Patryk - opinia (1) rok temu Nie spodziewałam się tak dużego wyboru płytek kamiennych ,... Patryk Edyta - opinia (1) Jesteśmy bardzo zadowoleni z zakupów, + jakość płytek + obsługa + ceny Edyta Magda - opinia (1) Sklep godny polecenia, obsługa na najwyższym poziomie, służąca pomocą w... Magda A.Walerczak - opinia (1) odradzam zakup w tym sklepie ,tocze batalie o zwrot pieniedzy od dwoch... A.Walerczak pawel - opinia (1) jest ok, fachowa firma, dostawa na następny dzień pawel Pln - opinia (1) Fajny sklep polecam. Miła obsługa i ciekawe produkty. Pln Marcin - opinia (1) Doradztwo na wysokim poziomie, cierpliwość przy zmianach w projekcie, szeroki... Marcin Jola - opinia (1) Super ceny i najlepsza obsługa. I towar można odebrać od razu. Nigdzie nie... Jola Paweł - opinia (2) Szanowni Panstwo serdecznie przestrzegam przed obsługą niekompetencja pana... Paweł Maria Dąbrowska - opinia (1) W salonie Klink Gdynia zamawiam kamień naturalny, płytki gresowe, armaturę... Maria Dąbrowska Marcin - opinia (1) Ponad 3 tygodnie czekam na zwrot pieniędzy za zamówienie którego nie... Marcin Agata Schilf - opinia (1) Jestem Bardzo zadowolona z obsługi , przechowywania zamówionego asortymentu... Agata Schilf Krzysztof - opinia (1) bajeczki brzmią super do czasu złożenia zamówienia i zapłaty... później... Krzysztof