Rewelacja (1) Jestem bardzo zadowolona z obsługi i produktów oferowanych w salonie. Bardzo... Ania Bardzo wysoka jakość towaru i obsługi. (1) Może nie jest to miejsce dla każdego, ale z pewnością jeśli szukasz dobrego... Eddie Polecam (1) Wykonawca idealnie odwzorował projekt - łazienka wyszła pięknie. Czas... Anna
Nie polecam! (1) Witam. Płytki, które miałem otrzymać w ubiegły piątek (12 stycznia) nie mam... Piotr Jakość produktów nie odpowiada temu co prezentują przed zakupem (1) Brak możliwości reklamacji baterii z wadą fabryczną którą jest nierówno... Andrzej S zachwycony (1) po raz pierwszy zrobienie lazienki bylo milym doswiadczeniem. Pani w salonie... Waldemar Fajne miejsce, niezła obsługa, udane zakupy. (1) Bogaty asortyment produktów polskich i zagranicznych. Spora dostępność od... Piksi .... (1) Miałem nieprzyjemność zakupu tapety w ww sklepie. Tapeta posiadała wadę... Ryszard Polecam (1) Rewelacyjny sklep z dużym asortymentem płytek i gresów . Posiadają rowniez... Klient na plus ! (1) Świetny salon, z mnóstwem gotowych aranżacji, z czego sami skorzystalismy.... Magda Godny polecenia. (1) Przemiła obsługa ,pomoc w każdym jednym calu.Atmosfera domowa.Dziękuje Pani... mariola Gorąco polecam (1) Jestem bardzo zadowolona z zakupu płytek i terakoty do domu.Wszysko kupiłam w... Krystyna Zadowolony klient (1) Wyposazylem lazienke asortymentem (kabina,wc etc) z gazetki Imex... Krzysztof polecam (1) Właśnie skończyliśmy urządzanie mieszkanie,. więc czas na opinię. Salon,... Martyna Różnorodny wybór, profesjonalne doradztwo (1) Od kilku lat korzystamy z oferty IMEXtop, różnorodność produktów zarówno... Rafał porażka (1) 3 wizyty w salonie bokaro i ZERO zainteresowania ze strony obsługi. Problem z... alicja nie polecam projekt łazienki salonu i korytarza (1) Nie polecam firmy addeco. Projekt łazienki wykonany niestarannie,... Mariola STANOWCZO NIE! (2) Nie polecam usługi projektantki. Pani tak, dobrze wylicza ilość potrzebnej... niezadowolony kluent Nie polecam- tylko dla małowymagających (1) Obsługa na bardzo niskim poziomie. Panie projekt przygotowują na podstawie... Zeniu porazka (1) Nie ma zwrotów przy błednych wyliczeniach projektantki. Łukasz