Polecam!! (1) Fachowa i bardzo cierpliwa obsługa. Krótki czas realizacji zamówienia.... Donata Super (1) Porządna hurtownia, dobre zaopatrzenie, ceny można negocjować! Możliwy... kb-tcw Płytki naprawde wyśmienitej jakości (1) Płytki naprawde wyśmienitej jakości. Nieco długi czas oczekiwania na niektóre... Pawel
Problemy ze zwrotem towaru (2) Jeśli możecie omijajcie ten sklep. Musiałem zapłacić 123 zł, powtórzę jeszcze... Tomek Polecam (1) Bardzo rzetelna i uczciwa firma, czuć indywidualne podejście dopasowane do... Beksa Szczerze odradzam (1) Szczerze odradzam zakupy w tym sklepie - jakoś obsługi pozostawia wiele do... klientka zdecydowanie odradzam! (3) proponowane kafle to III gatunek i odrzuty z produkcji ,cena co prawda niska... Asia ODRADZAM I TO OMIJAJCIE SZEROKIM ŁUKIEM (1) Jakby ktoś chciał udać się po płytki do Addeco w Rumi to odradzam.. chyba,że... zalamani Nie polecam! (1) Jakość usług poniżej poziomu moich oczekiwań. Byłam bardzo rozczarowana... Jola słaby punkt sprzedaży (1) Zrobiłam w tym sklepie kilka zamówień od zeszłego roku do kilku łazienek, ale... Zawiedziona klientka Polecam! (1) Firma została mi polecona przez dwie znajome i rzeczywiście nie zawiodłam... Alicja FATALNA obsługa klienta!!! Nigdy więcej!!! (2) Ponad rok temu zamówiłam w tym sklepie tapetę - przyszła w złych wymiarach i... aNNA Polecam!!! (1) Witam. Serdecznie polecam Państwu miłą i kompetentną obsługę, fachowe... Renata Opinia po zakupie (1) Nie polecam obietnice bez pokrycia, a szkoda bo asortyment szeroki Klient Piotrek - opinia (1) trafiłem przypadkiem bo znalazłem tanio produkt w sklepie internetowym z... Piter Nie polecam. (1) Duży wybór kafli, jednak nie polecam skorzystania z usługi projektu. Pani na... WS Miła obsługa (1) Bardzo miła i jak dla mnie kompetentna obsługa. Olbrzymi wybór cegiełek,... Kasia hmmmmm (1) Właściciel konczy (!) rozmowę telefoniczną (omówienie zamówienia), bo ma... novotelove Ok (1) Ogólnie bardzo dobrze chociaż wybór kafli nie tak duży jak u konkurencji ale... Karol K A ja polecam (2) Zamowilismy plytki do kuchni w tej firmie i jestesmy zadowoleni: od poczatku... Ira