Bardzo dobry sklep (1) Byłem zobaczyłem i kupiłem. Dodatkowo zrobili wizualizacje w cenie :)... Majku Polecam (1) Bardzo duży wybór, konkurencyjne ceny, dzięki nim uwierzyłam, że można taniej... E Godna polecenia (1) Addeco posiada doświadczoną obsługę i profesjonalnych wykonawców... Marek Konkel
bardzo zadowolony klient (1) Bardzo polecam,pomogli w doborze materiałów do łazienki,chociaż mieliśmy duże... JAkub Gorąco polecam (1) Odpowiednia osoba,na odpowiednim stanowisku. W 100% profesjonalna,z... Tomek Polecam!!! (1) Jestem bardzo zadowolona. Świetny i miły kontakt z panią ze sklepu.... zadowolony klient nie polecam (1) ceny wysokie, można kupić taniej ; obsługa leniwa i niezainteresowana pomocą... aga Polecam! (1) Miła obsługa, wszystko jak należy - termin dostawy, jakość itp. Z czystym... Zadowolony Klient Polecam :) (1) Polecam z Czystym sumieniem :) Bardzo Duży wybór, Miła Atmosfera,... Paweł Świetny sklep (1) Rewelacyjne miejsce - szukałem kafli do łazienki i przypadkiem trafiłem do... Tomasz ODRADZAM (1) Zamówienie "złożone" kilkukrotnie, za każdym razem okazywalo się, że "nie... Zawiedziony klient Uwaga na sklep Bokaro w Gdyni (1) Przez sklep Bokaro w Gdyni zostałam wprowadzona w błąd i poniosłam straty.... Ewa Bardzo pozytywnie (1) Polecam zakupy w tym salonie. Profesjonalna i sympatyczna obsługa. Bardzo... Kinga Bardzo szybka dostawa (1) Miła i profesjonalna obsługa, czas dostawy ok 3-4 dni dla płytek... Klientka polecam!!!!!!!! (1) Właśnie skończyliśmy współpracę z Bokoro. Bardzo dużo ładnych ekspozycji,... B.C Nierzetelny kontrahent (11) Bardzo nierzetelny kontrahent - towar zamówiony, opłacony, ale dostawy brak,... Katarzyna fajny i profesjonalny salon kafelek (1) Witam, kupuje tam juz 3 raz. pierwszy duzy zakup kafelek do lazienki, zrobili... Iwona Ś. Bardzo dobry salon ! (2) Kolejny raz skorzystalam z oferty tej firmy . Zakupilam towar , ktory... Justyna Super oferta! (2) Super oferta! Jan Obsługa masakra cz. 1 (2) Sam asortyment oraz ceny są przystępne, ładne aranżacje i szeroki wybór.... MM