alan prost - ocena (1) Super szybka diagnoza, serwis czy naprawa również. Niedrogo i fachowo,... alan prost Ewa - ocena (1) wymieniałam baterię i klapkę w Samsungu S10, telefon śmiga jak nowy Ewa Zdzisław - ocena (1) zleciłem wykonanie kopii danych telefonu wszystko gra Zdzisław
Agnieszka - ocena (1) Naprawiałam zbitą szybkę w A54, bardzo szybki czas realizacji ceny niższe niż... Agnieszka Piotrowski - ocena (1) Dziękuję za fachową pomoc w doborze telefonu. Lombard to fajna opcja dla osób... Piotrowski Sari - opinia (1) wymiana złącza ładowania, szybko usługa bez zarzutu Sari Marta - opinia (1) naprawiałam w tym serwisie iPhona 11, wymiana zbitej szybki zajęła 2h jestem... Marta Zbychu - opinia (1) naprawiałem w tym serwisie już 2 telefon, obsługa fachowość, co najważniejsze... Zbychu Aga - opinia (1) Trafiłam do Globel już po dwóch wizytach w innych punktach. I tu miła... Aga Żaneta - opinia (1) wyświetlacz w iPhonie wymieniony szybko i profesjonalnie, jestem zadowolona Żaneta Serdeczne podziekowania (1) Pragne w ten sposob wyrazic serdeczne podziekowania dla przemilego Pana,ktory... gentad