Zadowoleni klienci - opinia (1) Bardzo dobre jedzenie, bardzo miły kierowca przede wszystkim z humorem,... Zadowoleni klienci Maciej Owczuk - opinia (1) Kiedy będę już stary i zmęczony życiem, opowiem wnukom przy kominku o tym,... Maciej Owczuk Raist - opinia (1) Kierowca raz jest raz go nie ma. Zwykle ma jakieś resztki, bo wszystko... Raist
Katarzyna - opinia (1) Niestety ale dowozy i sposób traktowani klienta firmowego pozostawiają wiele... Katarzyna Jestem na nie - opinia (1) Jedzenie wydawane z auta na terenie parkingu pod marketem, obsługa pozostawi... Jestem na nie Klient - opinia (2) Jedzenie dobre tylko jeśli chodzi o bagietki spadła jakość ich przygotowania... Klient stała klientka - opinia (1) Jedzonko Rewelacyjne.Smaczne i Zdrowe.Szkoda ze nie ma sklepu w... stała klientka Najlove - opinia (2) Pyszne jedzenie, wspaniała obsługa pana Dawida, polecamy :) Najlove, trasa... Najlove Okocza - opinia (2) Próbowałem i byłem mega pozytywnie zaskoczony. Wiele ciekawych dań, menu na... Okocza Tomek - opinia (2) Pyszne jedzenie, dobre ceny, naprawdę spory wybór! Polecam z całego serca !... Tomek Maciej W - opinia (2) Fajne, dobrze doprawione. Dostawca miły i dobrze zorientowany. Pozdro... Maciej W M.P - opinia (2) Super ,polecamy gorąco. Pozdrawiamy Pana Dawida.G M.P K. P - opinia (2) Pyszne jedzenie, polecamy gorąco. Pozdrawiamy Dawida.G z łężyc ️ K. P D. B - opinia (2) my jesteśmy bardzo zadowoleni . A ci którzy nie próbowali to muszą uwierzyć... D. B J.g - opinia (2) Pyszne zupy i dania wege Codzienne z niecierpliwością czekamy na Dawida.G :) J.g b.magdalena - opinia (2) Jeden z lepszych cateringów ! Duży wybór dań , bardzo dobra jakość i smak .... b.magdalena M. G - opinia (2) Najlepszy catering. Zawsze świeże produkty i ogromna różnorodność. Codzinnie... M. G DD - opinia (1) W firmie zawsze na czas, jedzonko super. Godne polecenia !! DD Marek BB - opinia (2) Jem u Niedźwiedzia już od roku, zawsze pysznie i różnorodne menu! Kierowca... Marek BB Toka - opinia (1) Drogo i słabo. Małe porcje. Rzadko są Toka