Głosujcie fanatycy dalej na PIS

Dziękujemy za :
- podwyżki cen prądu,
- podatek cukrowy (ceny Coli i Pepsi wzrosły średnio około 35%),
- nieuchronny wzrost cen pieczywa ( około 5 do 10 %),
- podwyżki cen biletów za transport publiczny,
- podwyżki na ZUS (około 7%),
- podwyżki za abonament radiowo-telewizyjnego ( cena za obiektywizm informacji i występy Zenka),
- podwyżki cen napojów bezalkoholowych o około 8 %,
- podwyżkę ceny wymiany oleju silnikowego w samochodzie ok. 4,50 zł za 1 litr,
- nowy podatek handlowy, co przełoży się na wzrost każdego produktu zakupionego w sklepie,
- za wyższy podatek od nieruchomości,
- za podatek od deszczu,
- za podwyżkę cen za wywóz odpadów komunalnych.

Oszołomy głosujcie dalej na PIS . Z 500+ , a zostanie wam 50 -.
Dalej żyjcie w swoim idealnym świecie, Covid wg premiera skończył się w maju ale później Tusk ponownie rozsiał wirusa. Całe szczęście, że minister Szumowski kupił respiratory i maseczki ( maseczki chyba na d*pę).
Popierajcie dalej na nominatów z PIS np. prokurator Piotrowicz (dostał Krzyż Zasługi za skazywanie działaczy opozycji w czasie stanu wojennego), bezstronnej Pani Pawłowicz, sędziny Trybunałowy Konstytucyjnego która w czasie obrad sejmu jak żul zajadała się posiłkiem.
TV pis wypaczył wam normalne postrzeganie świata, ogłupia was .
Wystarczy oglądać wiadomości Polsatu i TVN aby mieć obiektywne źródło informacji.
popieram tę opinię 77 nie zgadzam się z tą opinią 56

Co za obłuda TV PiS. W rocznicę śmierci prezydenta Adamowicza reżimowa telewizja publikuje program pośrednio szkalujący Jego dobre imię. Nie twierdzę, że być może miał na sumieniu rozliczenia z Urzędem Skarbowym, ale atakować osobę, która zmarła w wyniku bandyckiego zamachu i nie może się bronić to jest haniebne.
Mijają dwa lata i prokuratura nie może postawić aktu oskarżenia i przedstawić motywów popełnienia zbrodni.
Dla informacji Anders Behring Breivik z Norwegii odpowiedzialny za zabójstwo 77 osób usłyszał wyrok skazujący w niecały rok.
I to jest przykład działania naszej "niezależnej prokuratury".
Dalej czekamy i nie doczekamy się na ustalenia komisji Maciarewicza w sprawie katastrofy Smoleńskiej , która oprócz zbijania kapitału politycznego kasuje tylko kasę z z budżetu państwa.
popieram tę opinię 22 nie zgadzam się z tą opinią 12

hahahahaha jakim trzeba byc dzbanem, zeby myslec, ze jakby rzadzil ktokolwiek inny to nie byloby podwyzek ?
caly czas to samo klepanie o 500+ i bzdury o podwyzkach, zadnych zadnych argumentow rzeczowych ...
popieram tę opinię 11 nie zgadzam się z tą opinią 17

oglądać TVN i obiektywizm :) ?? to popłynąłeś :)
a co do podwyżek cen prądu - masakra ale nieuniknione
podatek cukrowy - tu faktycznie przegięcie na maxa
a reszta cen to normalne za PO też drożało i za następnej władzy też będzie coraz drożej :)
podwyżkę cen odpadów komunalnych to radni nieporadni Ci zafundowali a oni są z PIS PO czy innego czorta :)
popieram tę opinię 13 nie zgadzam się z tą opinią 16

Punkt 20. Wzrost podatku VAT na książki nie zrujnował Twojego budżetu domowego. Niestety od sześciu lat nie kupiłeś żadnej książki, a wcześniej nie miałeś takich pozycji w swoim księgozbiorze jak: Słownik Języka Polskiego i zasady pisowni naszego języka. Mało tego przespałeś w szkołach lekcje ortografii.
Nie uważam, że sam jestem bezbłędny ale znam przynajmniej podstawowe zasady aby w zrozumiały sposób wyrażać swoje myśli.
Cały ten wpis to jest stek bzdur i ogólników. Podaj szczegóły w każdym punkcie.
Np.: punkt 19, podatek Belki został wprowadzony w 2002 roku,
popieram tę opinię 31 nie zgadzam się z tą opinią 11

Może pójdziemy nad morze
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 0

2021-01-12 12:35:49
Ktoś napisał, że nie będzie się kopał z koniem i miał rację.Daj sobie spokój,szkoda czasu i nerwów.Pozdrawiam.
Więc spier.. z tego forum pissowski gałganiarzu i zobacz co u trzody bo poł wsi nie morze spać tak drą ryje...
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 14

Ktoś napisał, że nie będzie się kopał z koniem i miał rację.Daj sobie spokój,szkoda czasu i nerwów.Pozdrawiam.
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 2

,,To ujadanie pisowskich trolli ..to co niby jest nie obrazanie. A kim ty jestes ujadaczem POwskim i do tego zaklamujesz rzeczywistosc zmusza mnie do zabrania glosu
popieram tę opinię 13 nie zgadzam się z tą opinią 18

hm.....może najpierw ustalmy kolejność zdarzeń. To ujadanie pisowskich trolli zmusza do zabrania głosu.
Jeśli zaprzestaną zakłamywać rzeczywistość, to oczywiście nie będę miał żadnego powodu , aby je komentować.
Poza tym nigdy nikogo personalnie nie obrażałem......w przeciwieństwie do oponentów
popieram tę opinię 11 nie zgadzam się z tą opinią 12

Co to jest laborat bo ja ze wsi? Niestety też po 24, więc z góry czy tam jak chcecie przepraszam.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 7

To jest dyżurny tego forum, to covid, a cowid, to zaraza.!!!.
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 6

To co za problem zgłosić wpis? Jest przy wpisie "kosz na śmieci".
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 4

To jest dyżurny tego forum, to on swoimi wpisami prowokuje forumowiczów.Jego laboraty są pisane zawsze koło godz. 24 tej a nawet później. Forumowicze z tym dyżurnym tego portalu, nie powinni wchodzić w polemikę, bo jego motto to wyzwać, od matołów, pacanów, kretyów szambo itd... Sam pisze i często sam odpowiada na swoje wulgarne laboraty.
popieram tę opinię 12 nie zgadzam się z tą opinią 5

Serio? Na forum wsi musisz wypisywać o polityce?
Mało to miejsca na Necie aby swoje frustracje wyrzygać?
Tu faktycznie powinien być admin, który wywala posty z reklamami i właśnie takie przykłady frustracji i nadmiaru wolnego czasu.
popieram tę opinię 19 nie zgadzam się z tą opinią 5

Co za glupie wpisy zTu proponuję spisywać co podrożało, za rządów tuskoleni:

1/ podwyżka podatku VAT i tusklenie mówią, że będą następne !
2/ podwyżki cen żywności i będą następne !
3/ podwyżki czynszów i będą następne !
4/ 30% - ntowe podwyżki cen energii elektrycznej
5/ 40% - ntowe podwyżki cen ciepłej wody
6/ 1000%-ntowe podwyżki cen wieczystego użytkowania gruntów
7/ 100% - ntowe podwyżki cen biletów komunikacji miejskiej
8/ 1000% -ntowy podatek garażowy
9/ 70% - ntowa podwyżka cen benzyny
10/ 100% - ntowa podwyżka cen cukru
11/ 40% - ntowa podwyżka cen chleba
12/ podwyżka cen słodyczy
13/ podwyżka cen samochodów
14/ podwyżka cen ubrań
15/ podwyżki opłat za miejsce dla dziecka w żłobku (1000 zł od dziecka!!!)
16/ podwyżki opłat za miejsce dla dziecka w przedszkolu(1700 zł od dziecka!)
17/ podwyżki cen gazu
18/ podwyżka czesnego o 30%

19/ podatek bankowy 20%
20/ podatek na książki wzrósł o 5% VATa PO bylowszystko darmowe
popieram tę opinię 37 nie zgadzam się z tą opinią 60

tiaaa... odważne podsumowanie. Za chwilę sie dowiesz , ze jestes lewakiem, ubekiem , liberałem, masonem i ukrytym germanofilem-:)) Oby nie gorzej
Fakty sa nieistotne i zadnego Pisowca nie przekonasz, bo źródłem ich poglądów jest wiara, a nie logika i rozum. A poza tym ceny piwa i kurczaka w Biedronce wcale nie wzrosły, i w ogóle inflacja to wymysł szatana inspirowana przez zachodni kapitał.

Ja dla ułatwienia od razu sie przyznam , ze jestem beneficjentem poprzedniego reżimu, bo moi rodzice dostawali po 1000 PLN rolniczej emerytury. Nie ma co udawać i ukrywać. Rodzice juz nie żyją , więc nawet pisowski IPN ich nie pociągnie do odpowiedzialności za współudział. Mogę wiec śmiało mówić ,co myślę-:))
Na razie......... bo niedługo głos będzie mozna zabrac tylko po uzyskaniu stosownego świadectwa moralności od proboszcza i zatwierdzenie przez własciwą komórka partyjną PIS
popieram tę opinię 44 nie zgadzam się z tą opinią 29

Inne tematy z forum

budujecie/kupujecie na kredyt? (260 odpowiedzi)

Wiem, że dziwne pytanie, ale wspomagacie się wszyscy kredytami? Jak oceniacie, ile trzeba mieć...

Internet LTE (58 odpowiedzi)

Witam. Czy ktoś tutaj obecnych używa internetu LTE od Play albo Cyfrowego Polsatu i mógłby się...

Nowy proboszcz (11 odpowiedzi)

"Ksiądz Jan Kucharski: To nie było palenie jakichś tam książek, ale palenie przedmiotów...