Annka - opinia (1) Smacznie, zdrowo, kolorowo Pełnowartościowe posiłki przygotowywane z pasją Annka Kacper - opinia (1) Witam, korzystam z usług cateringu od początku możliwości, aż po dzis dzień.... Kacper Monika - opinia (1) Genialnie skomponowane BOXY, pyszne, wszystko świeże, pomysłowe i niebanalne... Monika
Brus - opinia (1) Polecam. Dużo miałem okazji by popróbować innych cateringów i tu jest smak i... Brus Klaudia - opinia (1) Najlepszy catering w Trójmieście. Codziennie smacznie, zdrowo i różnorodnie.... Klaudia Tomasz - opinia (1) Nie ma nic lepszego!!! Pysznie, kolorowo i zero nudy. Posiłki zawsze na... Tomasz Katarzyna I. - opinia (1) Wszystko bardzo smaczne i swieze:) Serdecznie polecam! Katarzyna I. Ewelina - opinia (1) Super polecam wszystkim, smacznie, zdrowo i na czas :-) Ewelina Spokojny - opinia (1) Smaczne i zróżnicowane dania, próbowałem katering z czterech firm i ten jest... Spokojny Natalia - opinia (1) Korzystam z cateringu około 3 tyg jestem mega zadowolona smaczne posiłki,... Natalia Konrad - opinia (1) Naprawdę jestem bardzo zadowolony a próbowałem kilku trójmiejskich cateringów... Konrad Ania - opinia (1) Jestem bardzo zadowolona , jest smacznie i zdrowo. Dania urozmaicone ,... Ania Krzysiek - opinia (1) Polecam 100% najwyzsza jakosc i smak Krzysiek Sebastian - opinia (1) Pyszne, różnorodne posiłki, opakowania szczelne i dostarczone zawsze na czas.... Sebastian Oskar - opinia (1) Przepyszne jedzenie na każda kieszeń Oskar Dorota - opinia (1) Jeżeli chcesz mieć codziennie jedzenie restauracyjne w domu, to ten catering... Dorota Pablo - opinia (1) Jadłem cateringi z wielu firm. Głuchy bije większość firm na łopatki.... Pablo Borys - opinia (1) Przepyszne! Zarówno na ciepło jak i na zimno. Borys ciekawskapl - opinia (1) Korzystałam z potraw innych dostawców. Nie byłam zbyt zadowolona. Obecnie... ciekawskapl Łukasz - opinia (1) Bardzo dobry catering. Korzystam od paru miesięcy i jestem zadowolony.... Łukasz