Godne polecenia! Fachowa obsługa + niskie ceny = Zadowolenie 100% :)
Z całego serca polecam OSK L-ka! Dzięki Panu Jakubowi spełniło się moje największe marzenie i zostałam kierowcą! Szczęśliwym kierowcą:) Pan Jakub był moim drugim instruktorem i bardzo się cieszę, że trafiłam właśnie na Niego, gdyż nauczył mnie o wiele więcej i to w bardzo krótkim czasie. Wiedza przekazywana przez Pana Jakuba jest na naprawdę wysokim poziomie a w dodatku widać ogromne zaangażowanie, chęć pomocy, rzetelność wyrozumiałość oraz cierpliwość, która w tym zawodzie jest bardzo pożądaną aczkolwiek rzadko spotykaną cechą ;). Nadto wspaniała atmosfera, czyli dużo uśmiechu i pozytywnego nastawienia, które pomaga w skupieniu się, otwarciu na nowe i zarazem stresujące doświadczenia związane z byciem kierowcą, przełamaniu swoich barier i uwierzeniu w siebie! Podczas lekcji Pan Jakub powtarzał mi często: "Pamiętaj, jesteś mistrzem kierownicy!", co dodawało mi otuchy,wiary i pomogło w zdaniu egzaminu! Bardzo dobre podejście do kursanta, trafne wychwycenie jego umiejętności tudzież szlifowanie ich oraz umiejętne uświadomienie popełnianych błędów, które są od razu eliminowane. Do tego bardzo miła obsługa biura!Jestem niezmiernie wdzięczna za pomoc w osiągnięciu pozytywnego wyniku :)