Godzinowe zapisy

Zapisałem się do speak up w zeszłym roku. Szkoła wygląda bardzo profesjonalnie, mnie wybrednego zadowala w zupełności ale z czego jestem najbardziej zadowolony to możliwość dostosowywania planu zajęć do swoich ciągle zmieniających się warunków. W każdej chwili można odwołać swoje przyjście na zajęcia i zapisać się na inną godzinę, a w mojej sytuacji (często chorujące dziecko) to duży plus.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Godzinowe zapisy

a czy to tak naprawde wyglada? w kazdej chwili mozna odwolac i nie przyjsc?

dziwne. ja ucze sie w ap edukacji, wiele mozna zrobic, ale nie slyszalam o takiej formie nauki

no chyba chodzi o to, że na dzień, dwa przed można odwołać zajęcia i wybrać potem inne, nic w tym dziwnego nie ma

ja mimo wszystko nie spotkalam sie z czyms takim. chodzilam na rozne koursy. mniejszy czy wieksze jak teraz w ap ale takie rozwianie jest dla mnie obce. choc rozumiem i popieram idee

no bo to w sumie dobra opcja jest :) warto to promować
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

W speak up obowiązuje miesięczny okres wypowiedzenia. Jak każdą normalną umowę, wypowiadasz, płacisz opłaty za czas który się uczyłaś i możesz już nie chodzić.

Tego typu zapisy sprawdzają się i nie widziałem ich w żadnej innej szkole. W mojej grupie są studenci co studiują dwa kierunki, osobby pracujące i matki z dziećmi. Bardzo fajne. W tych czasach powinna to każda szkoła wprowadzić.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1