zadowolony student (1) J. Angielski na studiach na moim wydziale to porażka. W tej szkole mogłem się... Wojtek S. Bardzo dopasowane godziny! (1) Zainteresowałem się szkołą tylko ze względu na plan dzieci. Praktycznie... Andrzej Cambridge English (1) Swietnie przygotowanie pod cambridge exams. Zajecia raz w tygodniu i po 3... Koyto M.
Sale naukowe to hit! (1) Naukę w Speak Up w Gdyni oceniłbym jako najlepszą decyzję w moim życiu.... Mirek Super! (1) Wspaniałe doświadczenia, sukces murowany. Polecam Speak Up Gdynia! Pozdrawiam... Kertis Miła atmosfera, szybkie efekty:) (1) Z całego serca polecam:) Justyna Intensywna nauka kiedy tylko chciałem. (1) Doświadczyłem na własnej skórze efektu WOW w tej szkole. Tak dobrze nie... Jakub Kuncel Tego się nie spodziewałam (1) Nauka języka zawsze była dla mnie problemem. Zawsze przytłaczała mnie... Monika Konwersacje i praktyka (1) Zależało mi na konwersacjach i języku medycznym użytkowym. Zapisałem się... Marcin Szultz W końcu przełamałam swoją barierę językową! (1) Od zawsze bałam się mówić w języku angielskim, bariera nie do przejścia! W... Kasia W końcu mi się udało ! (1) Jadę na wakacje o niebo spokojniejsza niż w zeszłym roku. Nie boje się już... Ola Polecam z ręką na sercu:* (1) Bardzo miło wspominam naukę i dzięki tej szkole nauczyłam się, że komunikacja... Aneta Sz. Dumna z siebie! (1) W styczniu rozpoczęłam przygotowanie do egzaminu CAE z tą szkołą. Muszę... Izka W. Dobrze uczą! (1) Ilu lektorów tyle akcentów, dobrze uczą radzenia sobie ze stresem na... Kaśka Zdałem FCE! (2) 6 miesięcy. Zacząłem prawie od zera, 56 godzin niby zajęć/konwersacji itp. i... JARAS Godna polecenia (2) Jetem bardzo zadowolony z jakości nauczania. Uczęszczam od kilku miesięcy na... Studenciak Dzieci zakochane w szkole! (1) Dzieci wysłaliśmy we wrześniu, postępy ogromne, Pani w szkole stwierdziła, że... Dumni Rodzice Szkoła SPEAK UP (1) Chodzę do tej szkoły od stycznia i jestem MEGA zadowolona. Ciekawe zajęcia,... Krystyna Polecam każdemu pracującemu (1) Elastyczny grafik, na takim mi zależało. Okazuje się, że można chodzić kiedy... Filip Speak up (1) Jeżeli ktoś naprawdę chce się nauczyć języka, czyli - nie tylko... Majka