szkoła speak up (1) jestem nowym uczniem tej szkoły ale myślę ze coś już mogę powiedzieć.... Darjan szkoła speak up (1) jestem nowym uczniem tej szkoły ale myślę ze coś już mogę powiedzieć. Ogólnie... Darjan Bez problemów (1) Chodziłem do szkoły Speak Up w Gdyni w 2010, ale z przyczyn niezależnych ode... Zadowolony
nauka (1) JA dla odmiany polecam Speak Up w Gdańsku. Chodzę tam od marca i i idę do... sylwek kto chce uczyć się 3 lata (1) Poszłam do tej szkoły bo mam bardzo napięty plan dnia. Wszędzie pisze, że... Marta zgodnie z oczekiwaniami (1) w całości spełnili moje oczekiwania. miła obsługa, nieźli lektorzy i oferta... aleks Zapoznaj się zanim skorzystasz, jeśli zaczniesz naukę nie ma już odwrotu!!! (4) Szukając szkoły językowej przypadkiem zawitałem do szkoły Speak Up. Zdziwiło... Piotr Podzielam opinie poprzednika (1) Faktycznie jest to droga przez mękę. Właśnie po takiej jestem. Duży plus dla... Piotr Dobra szkoła (1) Poszłam tam po zobaczeniu reklam i tak trochę nie do końca pewna tego, czy... Matylda spoko szkoła (1) ucze sie od roku jakiegos, no i w porownaniu z tym, jak "uczy" nas babka od... Kancelarya Jak skutecznie zniechęcić klienta (1) O kursie dowiedziałem się z konkursu. Odpowiedziałem na pytanie i po paru... Marcin a jak z płatnościami? (3) ile kosztuje taki kurs w speak up? są jakieś zniżki może? marlenka Szczerze polecam (1) Skończyłem szkołę i jestem zadowolony z postępów. Przez rok udało mi się... Lancet