Pani Patrycja zorganizowała mega kurs! (1) Nie byłem chętny po przeczytaniu ogólnie wszystkich opinii o tej szkole.... Sławomir CENA I PROMOCJE! Miła atmosfera na zajęciach. (1) Dostałem mega rabat na promocję związaną z poleceniem kogoś. W cenie jednego... Tomasz nie polecam tej szkoły (7) Sprawdzajcie umowę przed podpisaniem Jest ona niekorzystna dla klienta. A... andrzej
speak up Gdansk (2) Pytanie o szkole na ul Heweliusza w Gdansku a dokladnie chodzi mi o lektorow... Marika tomasz - opinia (3) Po moim wymówieniu umowy w/w szkole okazało się, że podręcznik, który... tomasz 500 zl m-cznie!!! (3) Nie dajcie sie nabrac na uslugi tej szkoly!!! Umowa podpisywana z gory na 22... Pilot Polecam :) (1) Co do szkoły to jak widać już zostało powiedziane wszystko do czego się... Karolina POLECAM! (1) Bardzo polecam speak-up osobom, które nie lubią rutyny. Zajęcia są ciekawie... hankka7 Wasze opinie o speak up (6) Witam ,jakie są wasze opinie o szkole Speak up ? Wiem, że jest masa problemów... martinus Chcesz kredyt - zapisz się do Speak Up, chcesz zrezygnować - droga przez mękę gwarantowana (5) Oferta jest przedstawiana w korzystny sposób przez konsultanta, jednak nie... Doris Godzinowe zapisy (8) Zapisałem się do speak up w zeszłym roku. Szkoła wygląda bardzo... Lejbuś Szczerze odradzam!!!! (7) Jedyne, co mogę doradzić to to żeby trzymać się od szkoły Speak Up z daleka.... Nie polecam Speak Up nie polecam (2) Podpiszesz umowę to tak jakbyś podpisał cyrograf, nie ma odwrotu, do momentu... Ola Dobra szkoła, atrakcyjne promocje (2) Genelralnie poziom kursów ok, jest różnorodność zajęć, są konwersacje. Można... Ingeborga Szkoła w porządku (2) Robiłem tam jeden poziom - nie są w żadne sposób wyjatkowi jak chodzi o... Adam pozytywnie (2) Miałam tam kurs w zeszłym roku, na poziomie C1. Przedw wszystkim- stała... kinga Wreszcie (1) W końcu jestem zadowolona z kursu. Przeszłam katorgę przez naukę... julita w miare (1) Chodziłem tam tylko przez 3 miesiące, ale nie miałem żadnych zastrzeżeń.... leszek jak narazie ok (1) Jak na razie wszystko idzie w dobrym kierunku. W przyszłym tygodniu zaczynam... biel zapisałam się (1) zapisałam się właśnie! ;D już nie mogę doczekać się lekcji :D wreszcie mój... gosiunia