Artur - ocena (1) Zdecydowanie polecam współpracę. Artur Marta Siedlak - ocena (1) polecam to biuro. W ciągu miesiąca dzięki Pani Agnieszce Stolarskiej... Marta Siedlak Sandra Wróbel - ocena (1) Pani Agnieszko - bardzo dziękuję za pomoc!! Jestem zachwycona, dzięki Pani... Sandra Wróbel
Karol - ocena (1) Bardzo polecam współpracę z Panią Agnieszką. Świetna znajomość branży a... Karol Beata Wawrzyk - ocena (1) Dzięki Agnieszce z firmy Golden Home kupiłam mieszkanie, którego jeszcze nie... Beata Wawrzyk Mariusz - ocena (1) Dziękuję za szybką sprzedaż mieszkania, od pierwszej wizyty agentki do... Mariusz Aneta T. - ocena (1) Przyznaję, że nie byłam początkowo zainteresowana współpracą z pośrednikiem,... Aneta T. Jakub - ocena (1) Dzięki pomocy Pani Agnieszki w końcu udało mi się znaleźć mieszkanie dla... Jakub Karol - ocena (1) Bardzo dziękuję za współpracę. Pani Agnieszka znalazła dla mnie mieszkanie,... Karol Sławek - ocena (1) Bardzo dziękuję za znalezienie idealnego mieszkania dla mnie. Jestem... Sławek