Gołębiewski

Temat dostępny też na forum: Rodzina i dziecko bez ogłoszeń
Nie polecam wczasów w Hotelu Gołębiewski w Mikołajkach.Mnóstwo ludzi i nudy.Animacje nudne.Nic dla dorosłych. Szkoda marnować urlop. Jedzenie to nie wszystko..
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Co ma w głowie człowiek jadacy do jednego z największych hoteli z PL i piszący, że było tam dużo ludzi? Czego się można spodziewać po hotelu, który ma tak dużą ilość pokoi? Że nikogo oprócz personelu tam nie będzie? Dodatkowo hotel ma aquapark dostepny dla wszytskich nie tylko gości hotelowych, a przy obecnej pogodzie logiczne jest, że będzie z tej atrakcji korzystało sporo osób. Chyba nie muszę dodawać, że lista atrakcji i animacji na wakacje była już dostępna w styczniu, wystarczyło się z nią zapoznać...
Moim zdaniem szkoda marnować pieniądze, które sa ogromne za nocleg, bo cała reszta informacji była dostępna i logiczna.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum

Przeprowadzka - jaką firmę polecacie? (63 odpowiedzi)

Hej! Jaka firmę przeprowadzkową polecacie?? Za dwa tygodnie mnie to czeka i chciałabym...

NEUROLOG dziecięcy -PILNIE!!! (65 odpowiedzi)

Cześć! Mam pytanie czy wie ktos może gdzie przyjmuje neurolog dzieciecy???Mam skierowanie ,ale na...

Energylandia (10 odpowiedzi)

Witam. Chciałabym się wybrać z dziećmi do Energylandii,a ponieważ to dość daleko od...