Golf rusza

Witajcie,
słyszałem, że obok Klifu w Gdyni rozpoczyna swoją działalność obiekt o charakterze golfowym. Powstaje Domek Klubowy z restauracją i symulatorami golfowymi na zimę a obok jest strzelnica golfowa. To super pomysł w centrum Trójmiasta. Ciekawe dla ciekawych :) i tych ktorzy juz grają.Ne mogę doczekać się otwarcia, które za ok 2 tyg.Do zobaczenia...
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Golf rusza

Tak.Ja również słyszałem. Podobno ma być ciekawie i cenowo przystępnie.
Trzeba to sprawdzić.Może macie jakieś newsy?

Cieszę się ,że bedzie można tak blisko sprawdzić czy będzie ze mnie Tiger Woods :)

Też mam nadzieje nauczyc się czegoś nowego.
Pozdrawiam
Tomek

hym..? Czy ktoś wie na tem temat coś więcej , jak nazywa się klub i jak tam cenowo wygląda. Ja rok temu po raz pierwszy zagrałam w golfa i strasznie mi się spodobało że chętnie bym się przyłączyła do jakiegoś klubu.

W Gdyni obok Klifu za ok 2 tyg oficjalnie otwarty zostanie Golf Park Gdynia. Strzelnica golfowa, gdzie można uczyc sie pod okiem Instruktora i Dom Klubowy w ktorym obok baru u z restauracją zainstalują symulatory golfowe, które pozwalaja na gre zimą!!!!Bedzie sie działo.Do tego ma byc cenowo normalnie( nie drożej niz tenis:)
do zobaczenia..

Cześć,
w końcu coś nowego w Trójmieście!!!!!!!!!!Bardzo mi sie to podoba.

Już się nie moge doczekać!!!!!!!!! :)

Byłem....widziałem!!!!!!!!!!!!!!!!!
Stzelnica już zrobiona.Budynek pewnie niedługo. Wygląda to wszystko ciekawie!!!!!!

Jeśli tam już byłeś to możesz napisać na jakiej to jest ulicy. Może wiesz jak ten klub się nazywa , bo jak będzie oficjalne otwarcie to bym chciała tam trafić :)

Golf Park Gdynia buduje się obok Klifu( po drugijJeśli stronie kolejki) To ulica chyba Spółdzielcza.Obok stacji Shell trzeba przejechac pod wiaduktem kolejowym- jeśli tam wiedziesz to napewno ( 50m dalej) trafisz:)
Pozdrawiam
K

Witam wszystkich.
To prawda, że bardziej dostępnie robi się i cenowo ok.
Sprzęt do golfa tani ( bo juz za kilkaset zł można kupić nowy komplet kijów).A żeby poodbijac raz w tygodniu kilka koszy piłek za ok 40 zł, to nie wyjdzie drożej niż kręgle :) czy tenis itp.
Sądzę, że to miejsce koło Klifu będzie super!Blisko- nie trzeba jechać za miasto i dobre połącznie komunikacyjne( kolejka skm itp).
Pozdrawiam
Wojtek

Byłam tam dzisiaj po zakupach w Klifie:)
Mijsce wyglada miło!!!!!!!!

Wybaczcie ale chce się upewnić. Czy w tym tygodniu jest otwarcie Golf Park Gdynia ?

W tym tygodniu jest otwarcie.Jednak na zaproszenia.Ale po otwrciu już nie trzeba mieć zaproszen:)Od niedzieli będzie można tam już jeżdzić..

Hmm..byłem tam i powiem Wam , że ma to swój charakter.Symulatory golfowe juz działają. Kazdy znajdzie coś dla siebie.

A jak cenowo ?

Symulatory...jesli podzielic to na 4 osoby grające runde to wychodzi po ok 20 zł/osoby!!!!!!!!A na zewnatrz strzelnica za 10 zł.

Rzeczywiście wygląda super!!! W końcu coś w centrum, czyli można po pracy dojechać w 15 minut. Mam zamiar przetestować symulatory w tym tygodniu. Cena 80 zł / godz. Mogłoby być trochę taniej. Podobno symulator jest ustawiony na wyłapanie toru lotu piłki, a nie główki kija.

To jak mowią jedne z lepszych urządzeń na Swiecie.Pozwalaja w ok 90 % odzwielciedlić gre na prawdziwym polu!!!!!!!!!!!!!Grasz i cwiczysz zima- to ważne...

Byłam i widziałam to dzisiaj. Wygląda cool.Chyba musze spróbować.Czy ktoś jest chętny???

To wy już seksu nie uprawiacie tylko gracie w golfa ?

A moze jakas stronka z cenami? a jak nie to ile kosztuje strzelnica?
Pozdro

Czesc Wam,
bylem tam i pytalem o cennik. Wyglada na to ze bedzie ok.KOszyk pilek na strzelnicy dla studentow i juniorow 6 zł, dorosli 10 zł. Lekcje golfa też będą przystepne, maja na wiosnę ruszyc akademie golfa itd.
A zima graja na symulatorach- widzialem i musze powiedziec , ze to musi byc calekiem calkiem. Dla studentów i juniorów 60 zł/ godzine, kesli to podzielimy na 4 osoby- bo tylu gra to wychodzi b.tanio.!!!!!!

Inne tematy z forum

Jak przygotować swoje buty do biegania zimą ?. (3 odpowiedzi)

Jak przygotować swoje buty do biegania zimą ?. Ja stosuję " oddychające " powłoki hydrofobowe...

Czy warto uprawiać sport? (12 odpowiedzi)

Tak się składa, że większość moich kolegów nie uprawia żadnego sportu. Ich zdaniem nie jest on im...

Bieganie zimą (19 odpowiedzi)

Witam szukam chętnych na wspólne bieganie raczej amatorów :-). Najlepiej z okolic Nałkowskiej,...