Jedno słowo- NIE POLECAM!!!!! (1) Przesyłki ( aż 4 duże paczki) nadałam 5 marca. Uprzejmy Pan poinformował... Rozczarowana Polecam (1) Polecam korzystanie z usług - profesjonalnie, szybko, terminowo. Przystępna... Aleksandra Kurier godny polecenia !!! (1) Przesyłkę nadałem dzień przed świętami,i zależało mi na tym by dotarła w... ;-)
Polecam (1) Współpracuję z tą firmą od lipca : terminowa, sumienna co ważne uczciwa -... andrzej Godni Polecenia (1) Często korzystamy z usług tej firmy na terenie trójmiasta,tj z usług... zbigniew Kurier Warty polecenia (1) po moich ocenach dla tego pana komentarz dodatkowy jest zbędny ale dodam ze... dzino arogancki kurier (1) moja ocena wynika z arogancji kuriera który dostarczał mi przesyłkę 09.11 na... Marek Kurier widmo (1) Oferta wydaje się być warta uwagi. Ceny przystępne. Postanowiłem skorzystać.... Niezadowolony PEŁEN PROFESJONALIZM (1) Super firma,dobra cena,szybka paczka,przemiła obsługa,polecam wszystkim... Mantra Opinia (1) Korzystam sporadycznie z usług tej firmy, ale zawsze jestem zadowolony z... mikr Przeprosiny (1) Dzięki chłopaki, że załatwiliście sprawnie sprawę. Sorry za nieuzasadnione... Rafał Bardzo solidna firma POLECEM!!!!!!! (1) Firma bardzo szybko uporala sie z dostarczeniem przesylki.Mysle ze jakosc... Michal