Aro - ocena (1) Fachowo i konkretnie Aro Daga - ocena (1) Po kilku tygodniach rehabilitacji w Good Life Clinic mogę śmiało powiedzieć,... Daga Dawid - ocena (1) Bardzo profesjonalna kadra. Świetny sprzęt i jakość świadczonych usług.... Dawid
Lech - ocena (1) Bardzo polecam. Nie jedno sportowe uszkodzenie już tutaj wyleczyłem.... Lech Filip - ocena (1) Punktualnie, rzetelnie, miło. współpraca z lekarzami, plan działania. Zadania... Filip Aleksandra - ocena (1) Z całego serca polecam cały zespół fizjoterapeutów. Wraz z partnerem... Aleksandra Olgierd - ocena (1) Skorzystałem z pomocy pani Natali Baranowicz i nie żałuję. Po kilku zabiegach... Olgierd Kuba - ocena (1) Super fizjoterapia, bardzo profesjonalna obsługa Kuba Klaudio - ocena (1) Miło, sprawnie i najważniejsze oczekiwane efekty rehabilitacji osiągnięte Klaudio Awwa - ocena (1) Pani Wiktoria jest bardzo profesjonalna, cierpliwa, tłumaczy każde ćwiczenie... Awwa Nela - ocena (1) Od pierwszego kroku w Good Life Clinic poczułam świetną atmosferę Panie w... Nela Mike - ocena (1) Najlepsi fizjoterapeuci. Dziękuję za pomoc. Mimo diagnozy lekarskiej operacja... Mike Janka - ocena (1) Z wielką przyjemnością polecam to miejsce, szczególnie z uwagi na bardzo... Janka ana - ocena (1) Polecam fizjoterapeutów! ana Katarzyna - opinia (1) Cudowna klinika, wspaniali specjaliści, pomogli mi szybko wyjść z kontuzji,... Katarzyna