Super profesjonalizm! (1) Jesteśmy bardzo zadowoleni z usług Good Finance. Pan Marcin Szlachcikowski... Dorota i Janusz same pozytywy (1) Ostatnio korzystałam z usług Biura Goodfinance, z pracy którego jestem bardzo... Grażyna Kohnke LUDZKA FIRMA (1) Witam serdecznie.Wszystkim,ktorzy mają problemy z uzyskaniem kredytu... EWA D
Polecam (1) Po nieudanej próbie samodzielnego ubiegania się o kredyt w celu... Joanna Dominik Szmajda - opinia (1) Pełen profesjonalizm. Mimo skomplikowanej sytuacji kredyt na preferencyjnych... Dominik Szmajda Jagoda - opinia (1) Miła i rzeczowa obsługa. Zaoszczędzony czas na szukanie korzystnej oferty... Jagoda GoodFinance - firma godna polecenia (1) Wszystkim osobom, które potrzebują kredytu lub rady w kwestiach finansowych... Joanna Suhak Gorąco polecam (1) Wszystkim, którzy potrzebują rady w kwestiach finansowych, szczególnie w... Alina Sarna Opinia o Goodfinance (1) Wszystkim, mającym problemy z uzyskaniem kredytu polecam usługi doradcze... Andrzej K. Bardzo dobra firma (1) Pan Marcin bardzo mi pomógł w pozyskaniu kredytu na mieszkanie - poprowadził... Piotr Kotulak Polecam (1) Polecam GoodFinance przy załatwianiu kredytu hipotecznego tomasz SUPER (1) Bardzo sympatyczni Panowie! Doradza, wytlumacza, pomoga w zalatwieniu... Tosia