ryszard - opinia (1) Same plusy. Szybko, z pełnym zaangażowaniem i w cudownej atmosferze. Pani... ryszard Dominika - opinia (1) Polecam. Świetny agent Agnieszka B. Dominika Andżelika - opinia (1) Agnieszka B. super pośrednik - gorąco polecam! Andżelika
Jakub - opinia (1) Polecam usługi biura. Bardzo profesjonalna obsługa agenta Agnieszka B. Jakub Sławek - opinia (1) Super pośrednik Agnieszka B. - zadowolony klient, polecam biuro nieruchomości... Sławek Sebastian - opinia (1) Agnieszka B. jest super pośrednikiem!! Sebastian Kasia - opinia (1) Dziękuję za profesjonalizm i przemiłą obsługę. Miałam wrażenie, ze pani... Kasia Natalia - opinia (1) Pani Ola najlepsza! Znalazla mi w kilka dni super mieszkanie, pomogla z... Natalia Aleksandra - opinia (1) Polecam,Pani Aleksandra była nieoceniona, przygotowana na wszystkie moje pytania Aleksandra Joanna Malek - opinia (1) Ofertę przedstawiła mi Pani Agnieszka B. Szybko, profesjonalnie i rzeczowo.... Joanna Malek Natalia J - opinia (1) Korzystalam z usług tego biura poszukując nieruchomości dla rozwoju mojej... Natalia J Agnieszka - opinia (1) Pełen profesjonalizm. Polecam serdecznie Agnieszka Wioleta Lasocka - opinia (1) Bardzo polecam Panią Agnieszkę B. super kontakt i sprawność działania. Pełna... Wioleta Lasocka Darek - opinia (1) Super obsługa. Pełen profesjonalizm. Darek Aborigin - opinia (1) Szeroka i atrakcyjna oferta, a także profesjonalna obsługa pozwoliły szybko... Aborigin Bernhard - opinia (1) Great and professional service. I recommended. Bernhard Bernhard Malgorzata - opinia (1) Kultura I najwyższy profesjonalizm na każdym etapie procesu kupna mieszkania.... Malgorzata Ania - opinia (1) Bardzo profesjonalne podejście do klienta.P Ola i P.Agnieszka miłe i pomocne Ania Joanna Gruber-Miazga - opinia (1) Bardzo polecam Panią Olę , jej profesjonalizm, kultura i doświadczenie a... Joanna Gruber-Miazga M..B.. - opinia (1) Agencja nieruchomości godna polecenia p.ola szybko i sprawnie zalatwia... M..B..