Piotr Sikorski - opinia (1) Bardzo miła , kompetentna obsługa Pani Aleksandry Piotr Sikorski Izabela Gwizdała - opinia (1) Bardzo profesjonalna firma, bardzo miła atmosfera i obsługa. Zawsze służą... Izabela Gwizdała Tomasz N. - opinia (1) Współpracę z Panią Anią oceniam bardzo wysoko na każdym etapie. Bardzo dobry... Tomasz N.
Mar - opinia (1) Dobra profesjonalna firma ,pomoże ,doradzi,sprzeda Mar Szymon - opinia (1) Super podejście do klienta!!! Pani Aleksandra bardzo profesjonalna!!! Szymon Piotr - opinia (1) Witam serdecznie, muszę przyznać że jestem pod wrażeniem profesjonalizmu,... Piotr Natalia - opinia (1) Agnieszka B jest super posrednikiem Natalia Magdalena Forma - opinia (1) Pani Agnieszka Borysewicz to bardzo profesjonalna osoba w kontakcie z... Magdalena Forma Staszek - opinia (1) Konkretnie, merytorycznie, miło i szybko! Polecam wszystkim którzy chcą... Staszek Ludmiła Borysiuk - opinia (1) Profesjonalne i życzliwe podejście do klienta. Wysoką jakość obsługi. Polecam! Ludmiła Borysiuk Michał - opinia (1) Profesjonalna obsługa i pełne zaufanie. Polecam! Michał Julia - opinia (1) Miałam okazję współpracować z Panią Anną przy transakcji sprzedaży mojego... Julia Ewa - opinia (1) Profesjonalne biuro pośrednictwa Rzetelna wiedza Przemiła obsługa Polecam... Ewa Marta - opinia (1) Miałam przyjemność współpracować z Panią Olą przy sprzedaży dwóch mieszkań.... Marta Kaya - opinia (1) Chylę czoła profesjonalizmowi Pani Oli. Świetnie się z Panią współpracowało.... Kaya Marta - opinia (1) To wspaniałe uczucie, kiedy w końcu trafiasz na idealna usługę i idealną... Marta Magdalena - opinia (1) Jestem zachwycona poziomem obsługi. Pani Aleksandra przemiła, rzetelna i wie... Magdalena Tadeusz - opinia (1) Dziękuję i polecam Panią Olę - skorzystaliśmy z jej usług też z polecenia i... Tadeusz Patryk - opinia (1) Obsługa bardzo miła i sympatyczna, serdecznie polecam kontakt z Panią... Patryk Maciek - opinia (1) Agnieszka B. - pomocna i uśmiechnięta Maciek