Gdy rozpoczynałem kurs nie zdawałem sobie sprawy, jaką będzie on świetną przygodą. Było nas 6 osób 3 dziewczyny i 3 chłopaków. Instruktorem od teorii był Pan Krzysztof Banaszczuk bardzo fajny zresztą, pozdrawiam serdecznie.

Po teorii zaczęły się jazdy, tylko ja zdecydowałem na wybór instruktora płci Pięknej. Wybrałem Panią Martę Kubisiak, wiem, że nie zamieniłbym Marty na nikogo innego. Ukończyłem już w całości kurs jestem także po egzaminie zdanym pozytywnie za pierwszym podejściem. Cieszę się ogromnie. Mogę powiedzieć jedno - Dziękuję.

Marta jest piękną Kobietą, która umie jeździć zna się doskonale na tym, co robi. Jest cierpliwa, wyrozumiała, nawiązuje świetny kontakt z kursantem. Atmosfera, jaka panuje podczas każdej minuty spędzonej w samochodzie jest wyśmienita. Nauczyłem się wszystkiego, co było mi potrzebne do jazdy samochodem i tego, co wymagał ode mnie egzaminator, jednocześnie dobrze się bawiąc w towarzystwie Marty. Był czas na śmiech na żarty i na powagę jak były jakieś trudne sytuacje na drodze czy manewry do wykonania.

Marta jest po prostu najlepsza bardzo serdecznie pozdrawiam i polecam Ją każdemu

Dziękuje raz jeszcze za wszystko, Rysiu