Gorąco polecam! Zdane za pierwszym podejściem
Przez 10 lat rękoma i nogami wzbraniałam się przed zdawaniem na prawko. Kompletnie zielona i nieobyta z autem, nie byłam w stanie sobie wyobrazić siebie w roli kierowcy. Jednak w końcu, dzień po zdanym egzaminie męża (który również zaczynał naukę od zera, a zdał za 1 razem- także w elce) zapisałam się na kurs. Panie w biurze w Rumii były bardzo miłe i pomocne. Teorię przeszłam e-learningowo, co bardzo mi odpowiadało. Przed pierwszą jazdą, straaasznie zestresowana myślałam sobie "w coś ty się babo wpakowała". Jednak dzięki wspaniałemu instruktorowi jakim jest Robert Menes, jazdy z czasem stały się dla mnie przyjemnością. Spokojny, wyluzowany, wyrozumiały i cierpliwy, krok po kroku nauczył mnie wszystkiego co było mi potrzebne do zdania egzaminu za pierwszym podejściem. A przede wszystkim dał mi poczucie, że dam radę wsiąść sama do auta i bezpiecznie dojechać z punktu A do B, nawet jeśli na początku będzie to trochę kosmato. Często miałam wrażenie, że wierzył we mnie bardziej niż ja sama. :) Atmosfera podczas jazd mega sympatyczna, objeżdzone trasy egzaminacyjne, zaznaczone miejsca i rzeczy na które trzeba uważać. Lepiej trafić nie mogłam. Pozdrawiam :)