Gorąco polecam panią Dorotę L.

Z usług tego salonu korzystałam kilkakrotnie, zawsze u pani Doroty L. Jestem w pełni zadowolona, jest to najlepsza fryzjerka w Trójmieście u której byłam. Przeszłam dwie zmiany fryzury, kilka koloryzacji i standardowe strzyżenia, zawsze rewelacja. Pani Dorota przede wszystkim słucha i rozmawia z klientem, zatem spod jej ręki z pewnością NIE wyjdziecie z czymś co absolutnie nie przypomina wymarzonej fryzury czy koloru.
Poza tym daje bardzo dobre rady i sugestie dotyczące codziennego układania i pielęgnacji.
Duży minus to dla mnie ceny. Dobieranie fryzury i farbowanie jest dla mnie do przełknięcia, ale zwykłe podcięcie włosów boli :(
Minus także za brak miejsca, w którym można posiedzieć i poczekać jeśli np. przyszło się za wcześnie (stolik i krzesełka na zewnątrz salonu są jak dla mnie nie do zaakceptowania...)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Gorąco polecam panią Dorotę L.

Czy ktoś może wie, gdzie teraz można znaleźć Panią Dorotę?
Okazuje się, że już nie pracuje w salonie w Klifie,
a jest to najlepsza fryzjerka u jakiej byłam.
Będę wdzięczna za informacje gdzie można teraz znaleźć Panią Dorotę.

Pozdrawiam,
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Gorąco polecam panią Dorotę L.

Tak, teraz jest w salonie o nazwie "Galeria Urody". Salon jest obok poczty przy Klifie (poczta jest na skrzyżowaniu Przebendowskich i Alei Zwycięstwa), stojąc twarzą do poczty - salon jest z prawej strony.
Już byłam. Jakość ta sama, a cena... :)
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0