Dorota

Fryzjerzy

Gdynia, al. Zwycięstwa 256

AGATA - opinia (1) Bardzo zadowolona z wizyty. Super strzyzenie i koloryzacja. Dziekuje bardzo !! AGATA MT - opinia (2) W poniedziałek po "wirusowej" przerwie umówienie wizyty, pytanie o cenę--ta... MT Dagmara - opinia (1) Cena nieproporcjonalna do świadczonej usługi. Strzyżenie chłopięce trwające... Dagmara
To jest już nie jest ta Dorota co kiedyś. (2) Pani widać z doświadczeniem, obcieła mnie w jakieś 5 minut, nie umyła mi... Wiesław Nie polecam! (2) Omijajcie ten salon szerokim łukiem. Pani Iwona, robiła mi pasemka..wyglądam... Ania Słabo (1) Panie niemiłe, bardziej zajmują się same sobą niż klientami. E. Nie polecam (1) W ostatnim czasie korzystałam dwukrotnie. Kolor nie dobrany. Cięcie mimo... Szczerze Fatalne podejście personelu!!! (1) Niestety bardzo nie lubię tego robić ale muszę wystawić negatywa. Po... Malwina nieudana wizyta (1) pierwsza wizyta była super: po strzyżeniu włosy układały mi się same przez 2... Magdalena Nie polecam Pani Beaty (3 fotel po lewej) (1) Trafiłem na zły humor.... usługa na odwal, poniżej poziomu, cena jak za... klient Polecam (1) Jestem stałym klientem pani Basi. Jestem bardzo zadowolony z profesjonalnej,... Marcin Gorąco Polecam, (1) Gorąco polecam panią Sarę, która strzyże mnie od roku i zawsze jestem... zadowolona POLECAM TEN SALON (1) Chodzę od lat i zawsze wracam do domu zadowolona. Szczególnie polecam Panią... DD Polecam (1) Od wielu lat korzystamy z córką z usług w salonie Dorota, zawsze u tej samej... Hipiska Super salon, ma swoje wady ale jednak zalet jest wiele więcej (1) Ludzie ogarnijcie się, chodzę do tego salonu już nie od dziś. Jeszcze nigdy... Joanna SUPER! (1) Korzystam z usług Pani Ewy od lat i jestem bardzo zadowolona. Po wizycie w... Bogumiła Ja polecam (1) "Jeszcze sie taki nie urodził co każdemu by dogodził"... Jasne, można być... klientka Stała klienka (1) Czytam tak sobie opinie i nie wierze... Wiadomo nie każdemu można dogodzić,... Wdzięczna Klientka stała od 2 lat (1) Jestem stała klientka od 2 lat, chodzę do młodej blondynki pani Sary. Jestem... Kamila porażka (1) ...nigdy nikt tak nie spieprzył mi włosów - poszłam na podcięcię, a wyszłam z... E.