Dorota

Fryzjerzy

Gdynia, al. Zwycięstwa 256

Obsługa w recepcji- DNO (1) Jestem klientką salonu od lat. Od jakiegoś czasu odnoszę wrażenie, że jednej... Koko Zadowolona klientka (1) Od dłuższego czasu przychodzę na kolor do pani Marty ,za każdym razem jestem... Klientka Spontaniczna wizyta (1) Podczas zakupów w Klifie postanowiłam wpaść do fryzjera na modelowanie. Pani... Marzena
Nie polecam (1) Kilka tygodni temu zdecydowałm się skorzystać z usług fryzjerskich Salonu... AGA Geniusz (2) Kilka dni byłem w salonie u Krzysztofa i określę go jednym słowem - GENIUSZ!!! Piotr masakra jeszcze czegoś takiego nie przeżylam (3) poszlam dzisiaj z synem , żeby obciąć mu włosy... lokal pusty więc pomyślałam... Magda Majecka Jedyny pozytywny akcent e tym salonie to przemiły Pan na recepcji (1) Odwiedziłam salon Dorota zupełnie z przypadku. Klif wydawał mi się na tyle... Karolina Polecam (1) Jestem stałym klientem zawsze uśmiechniętej pani Basi, jeszcze nigdy się nie... Maciej Ł. Jagoda Danowska - opinia (2) jakość usługi absolutnie nieadekwatna do wysokiej ceny; kompletny brak... Jagoda Danowska Jestem stałą klientką Pani Janki, która moje krótkie włosy strzyże perfekcyjnie (1) W salonie Dorota, u Pani Janki strzygę się od kilku lat, jestem zawsze bardzo... Joanna opinia profesjonalna Dorcia Klif Gdynia (1) Trafiłam do Pani Dorci i to bł strzał w 10-tkę. Doradza , nie narzuca- jak... Ewa Polecam (1) pierwszy raz trafiłam przypadkowo do p. Marty i byłam bardzo zadowolona,... Jagoda dorcia (1) Wspaniała fryzjerka, profesjonalne podejście do klienta,umie przeprowadzić... zadowolona klientka "Dorcia" (1) W ubiegłym tygodniu postanowiłam przestać zapuszczać włosy i udałam się do... wyciapana Mega:)))) (1) Pan Krzysztof z Salonu Dorota jest mega kreatywny i uzdolniony . Popatrzył na... Paola tylko Pani Ewa (1) Dla mnie rewelacja...poszłam na obcięcie i koloryzacje nie dość ze atmosfera... ewa polecam (1) Strzyge sie w klifie dosyć często jednak do pani Marty trafiłem pierwszy raz... polecam super (1) Byl 14 lutego chcialam sobie na walentyni zrobic cos innego trafiłam pod... Katarzyna Tylko p. Ewa! (1) Namowiła mnie na grzywkę i zmianę koloru i to był strzał w 10! Wie doskonale... Ania Madzia (1) Witam byłam dziś sie zrelaksowac .w salonie u Pani Doroty obsługiwała mnie... Madzia