Gorąco polecam:)
Drogie Panie, trudno niestety dogodzić każdej z nas. Jednak śmiło mogę polecić dr. Minowskiego, jest zawsze uprzejmy, uśmiechnięty i służy kompetentną radą czyli posiada wszystkie zalety które są potrzebne u lekarza. Jeśli chodzi o pieniądze, no cóż każdy pracuje na swoje utrzymanie, czyż nie tak. Chciałybyście zapewne, aby dr. Minowski leczył za darmo w super wyposażonym gabinecie i przez 24 godziny na dobę. Wybaczcie ale to nierealne. Kobiety ogarnijcie się, spójrzcie w lustro i jeśli osądzacie dr. Minowskiego źle to może tak naprawdę w Was tkwi problem. Dzięki dr. Minowskiemu jestem w 8 m-cu ciąży!! A uwierzcie, że wg innych lekarzy było to niemożliwe. Wizyta jest krótka ale treściwa, co Wy chcecie na plotki do lekarza chodzić?? Umówcie się z sąsiadką na kawę. Dziewczyny szczerze polecam dr.Minowskiego, ocalił mój świat i będę miała dziecko:)to się liczy. To ma być lekarz a nie przyjaciółka. Więc nie leczcie swoich kompleksów, obrzucając dr. Minowskiego złą opinią. Pozdrawiam dr. Minowskiego i wszystkie jego zadowolone pacjentki, których zawsze są tłumy:)