chcę ostrzec pacjentów (2) Mam bardzo przykre doświadczenia z Panem Doktorem i dlatego chcę ostrzec Jego... Katarzyna Bords Polecam (1) Z mężem staraliśmy sie o dziecko 1,5 roku i dziś jestem w końcówce 3 miesiąca... kalu Gorąco polecam:) (1) Drogie Panie, trudno niestety dogodzić każdej z nas. Jednak śmiło mogę... Ewa Ścibiorek
Podziękowania (1) Panie Doktorze, ogromnie podziękowania za pomoc i fachową wizytę. Chociaż... Jaga Witam, (1) Grogie Panie jestem przyszła mama, musiałam zmienic lekarza w 7 miesiacu... Laura Polecam :) (1) Wbrew temu co przeczytałam, uwazam ze Pan doktor Minowski jest rewelacyjnym... Aneta odradzam (1) Również chciałabym się podzielić moim niemiłym doświadczeniem. Raz trafiłam... pacjentka Jaga - opinia (1) Szonowny Doktorze! Po latach milczenia chciałam Cię polecić zakolegowanym... Jaga + (1) Spokojny, rzeczowy ale i z humorem. Jedyne co mi się nie podoba to... Anna Zgadzam się.... (1) Zgadzam się z Wami!!Żałuje,że wcześniej nie miałam okazji-przeczytać-wogóle... Emi27 już nie pacjentka - opinia (1) Zgadzam się z przedmówczynią w kwestii podejścia do pacjenta. Żałuję, że nie... już nie pacjentka Temu Panu dziękujemy. (1) Niestety za wypisanie recepty w/w doktor policzył jak za wizytę (100PLN).... Była klientka (pacjentka) BYLEJAKOŚĆ (1) Bylejakość....nic więcej nie trzeba dodawać.wyniki pacjentek nie są zbyt... Pacjentka