Gorąco polecam !!!

Salon położony w dogodnej lokalizacji, w pięknej Starej Oliwie. dosłownie dwa kroki od pętli tramwajowej i przystanków autobusowych, stosunkowo niedaleko od kolejki skm. Wystrój salonu jest gustowny i bardzo przytulny, przypomina klimatem elegancki butik (w przeciwieństwie do niektórych dużych salonów, wyglądających jak magazyny). Rewelacyjne duże, jasne przymierzalnie (nie trzeba stać na stołku na środku sklepu, ku uciesze przechodniów na ulicy ;) Bardzo ciekawy asortyment, począwszy od standardowych sukni, po bardzo oryginalne i niebanalne. Obie Panie niezwykle miłe, pomocne i profesjonalne, ale - tak jak ktoś wcześniej napisał - bez słodzenia. Ostatecznie nie kupiłam sukni ślubnej, choć już byłam praktycznie zdecydowana, kupiłam natomiast piękną sukienkę na poprawiny, wrócę też po buty i bolerko. Te trzy godziny mierzenia sukni w Livii to była przyjemność :-) Gorąco polecam
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Gorąco polecam !!!

mi też ten klimat się spodobał, i Panie faktycznie bardzo cierpliwe. Mogę tylko dodać, że jak byłam na przymiarce to zobaczyłam że mają teraz wyprzedaż sukni z salonu, a że salon nowy to suknie tańsze średnio o 40% to niezła okazja......... i piękną biżuterię mają......kupiłam kolczyki......a miałam oszczędzać.....bo lista wydatków coraz dłuższa, usprawiedliwiam się tym, że 4 dyszki i tak niczego nie zmienią.........ach ta moja słaba wola.....;)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0