Dzieki Lady Active moje samopoczucie i stan zdrowia znacznie sie poprawił. Codziennie uczęszczam na różne zajęcia oraz na sale kardio. Gdy wybieram się na zajęcia cieszę się na samą myśl a wychodze zmęczona ale i z uśmiechem na twarzy ;) Wszyscy instruktorzy są wspaniali ale do moich ulubionych zajęć należa: Gimnastyka z p.Marta.K- od tej pani tryska energia i w każdy poniedziałek poprawia mi nastrój zajeciami w super atmosferze ;) Z p.Iwonka piłki i step&shape to czysta przyjemność i wysiłek. Pani Ania = niezły wycisk ;) Szkoda że juz popłudniu nie prowadzi pilatesu. Zajecia Fat burner z p.Agnieszką dodaja mi siły na weekend i uważam że powinno być wiecej tych zajęć. Nie moge również pominąć WSPANIAŁEJ p.Ani P która prowadzi Zumbe zawsze czekam na ten dzień i myśle że wiele pań chciało by więcej zumby bądź zajec z ta pania. Brawo dla p. Ani.P! I na weekend poprawiający nastrój i powodujący uśmiech na twarzy p.Alek , wycisk z uśmiechem na twarzy aż chce się rano wstawać !! Jedyne co chciałabym zasugerować to jeszcze jedna bierznia ;) Oby jak najdłużej i zawsze w miłej atmosferze ;)