Zadowolona (1) Zajęcia fitness rewelacja, chodzę już jakiś czas. Ostatnio dołączyła nowa... Ja zróbcie coś z sauną! (2) Zajęcia są całkiem fajne, czasem niestety tłoczno. Siłka ma dość mało sprzętu... Nico trener Kasia Dzijak Rewelacyjna!! (1) Polecam doskonałą Kasię Dzijak. REWELACYJNIE WYCISKA Z NAS PITY a... Sylwia
Super miejsce! (1) W zeszłym roku (dokładnie w połowie listopada) kupiłam roczny karnet, i przez... Ola super kadra :) (1) bradzo polecam klub Active Fitness!! profesjonalizm w każdym calu, atmosfera... jolanna Wspaniale miejsce!!! (1) Do pierwszej wizyty namowila mnie corka,a bylo to w 2010r.Od tamtego czasu... Basia Siłownia- bardzo dobry trening (1) Człowiek, który zna sie na prawidłowych ćwiczeniach potrafi zrobić trening na... Przyszły klient Rozczarowanie (2) Byłem na promocyjnym treningu próbnym akurat tego dnia wypadły mi nogi i... Dan Polecam! (1) Jestem klientką Klubu od 2010 roku i bardzo się cieszę, że po kilku... Marta Ela - opinia (1) Dopiero w klubie w Batorym zobaczyłam co oznacza wiedza, doświadczenie oraz... Ela To jest klub! (1) Po pierwsze: dobra lokalizacja. Po drugie: przemiła do granic możliwości... Klient najlepszy club (1) Active to najlepszy Club jaki znam.Profesjonalna i bardzo mila obsługa.... roman Strzał w 10! (1) Jestem zachwycona! Zawsze lubiłam ruch, jednak nigdy nie byłam fanką siłowni... Kasia Mega fajny trening personalny - polecam Pana Wojtka :) (1) Do ACTIVE trafiłam trochę z przypadku, bo chcę się przygotować do "nart". Od... Nowa klientka super miejsce ;) (1) Witam, na active przyszedlem lekko z musu, po zamknieciu Baltic Oasis, ale z... Michał L. Najlepszy klub w Gdyni (1) Bezapelacyjnie najlepszy klub w Gdyni. Super obsługa, zawsze miłe i... Stała klientka ;) iwona - opinia (1) swietny klub iwona Świetny klub! (4) Korzystałam już z wielu klubów fitness, ale ten jest bezkonkurencyjny.... Ania Gorąco polecam ;) (1) Dzieki Lady Active moje samopoczucie i stan zdrowia znacznie sie poprawił.... Dominika ;) Polecam (2) Jako stała bywalczyni, mająca porównanie z innymi trojmiejskimi klubami,... SS