Świetny klub!

Korzystałam już z wielu klubów fitness, ale ten jest bezkonkurencyjny. Szkoda, że nie ma siłowni ale zaangazowanie instruktorow to rekompensuje. Spinning u Majki to poteżna dawka energii, dziewczyna jest zawsze uśmiechnięta i pozytywnie nastawiona do klientów, Ania F. nieźle daje w kość, a Monika czaruje na sztangach i fat burnerze - mega mocne sztangi i energetyczy taniec godzinę później, super! Chodzę tylko rano, ale jeśli wieczorami jest równie dobrze, to nie dziwię się że macie takie swietne opinie. Tylko prosze, zrobcie wiecej zajęc choreograficznych rano! Zadowolona:)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Świetny klub!

Zgadzam się, klub świetny i najlepszy do jakiego uczęszczałam, szkoda tylko że kończy swą działalność. Jestem kompletnie tym zrozpaczona i nie wiem gdzie i czy w ogóle będę gdzieś uczęszczać bo nigdy nie ma takiego zaangażowania jak w Lady Fitness Active :(
nie można nigdzie przenieść klubu ? lub choć powiadomić nas gdzie dane Panie instruktorki przeszły? :(

Co?? jak to kończy działalność?

Niestety klub już nie prowadzi swojej działalności, podobno ma być w innym miejscu i rozszerzony gdzieś na dole, ale to końcem roku i będzie damsko-męski ze strefą tylko dla kobiet. Także na ten czas musimy zadowolić się innymi klubami.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0