Jest dobrze (1) Nie uczestniczyłam nigdy wcześniej w zajęciach na siłowni,miałam pewne... nunciaa Gorąco polecam (1) Dzięki Lady Active polubiłam aktywne spędzanie czasu. Wcześniej nie... patrycja fajne miejsce w fajnym mieście (1) Lubię Gdynie : bulwar, port, modernistyczną architekture, lubię to że jest... Alicja Weronika
Trzymają poziom (1) Active Lady caly czas trzyma poziom. Każdy znajdzie coś dla siebie. Ja... OL bardzo przyjazny klub :) (1) Do klubu trafiłam głównie dzięki mojej chęci do zmiany czegoś w sobie. Chęć... Daria Zmiany w grafiku (1) Trafiłam we wtorek wieczorem na zajecia spinningu z innymi... N. Klub, który spełnia oczekiwania (1) Korzystam z usług klubu od 2 lat i wciąż nie tracę ochoty, żeby tu... kolejna stała klientka Urodziny Klubu (1) Po dosyć długim czasie byłam wczoraj na zajęciach urodzinowych klubu i muszę... stała klientka Marzenie urodzinowe (2) Klub bardzo przyjemny. Zachwycił mnie od pierwszej chwili. Czysto... nitka Polecam, ale... (1) Jestem również stałą bywalczynią, jak część Pań piszących poniżej i muszę się... aggy Polecam jak najbardziej!!!! (1) To juz mój trzeci miesiąc i mowie bardzo szczerze...nie myslalam ze codzienna... Hanna M. NIedbałość o stałych klientów (2) Świetny klub, świetna, przyjazna atmosfera, ale wszystko tak naprawdę zależy... Stała Klientka Super dla początkujących (2) Chodzę do klubu już około roku i muszę przyznać że mój entuzjazm przygasa z... Wiga Mała sugestia... (2) Witam, Profesjonalna kadra, dobry sprzęt, dużym plusem jest fakt, że klub... cyt Super;))) (1) Chodzę już 3 miesiąc i jestem bardzo zadowolona. Zajęcia są prowadzone... Sylwia W. polubilam (1) zawsze przerazaly mnie takie zajecia - no ale sie uparlam i pomyslalam- pojde... Kasia kompletne olewactwo w stosunku do klienta (2) Klub rzeczywiście dla kobiet i to tylko podwyzsza jego ocene do sredniej.... Ania Świetny klub (1) W klubie najbardziej cenie sobie instruktorów i to jak podchodzą do klientów.... Aga Po raz pierwszy podobało mi się na aerobiku! (1) Z uwagi na wiek,problemy ze zdrowiem i brak koordynacji ruchowej nigdzie nie... Małgorzata P. Polecam! (1) Naprawdę warto zrobić coś dla siebie, dla swojej kondycji i kreatywnego... Lady